Skip to main content

Ένας… αφηρημένος οδηγός

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Να σταματήσει το όχημά του ζήτησαν από έναν οδηγό οι αρχές του Ροζέλ, στο Ιλινόις των ΗΠΑ την Παρασκευή, όχι γιατί έτρεχε, αλλά επειδή στη μάσκα του αυτοκινήτου του βρισκόταν ένα… μεγάλο δέντρο, ύψους 4,5 μέτρων.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο οδηγός του αυτοκινήτου, που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, έχασε τον έλεγχο του οχήματος πέφτοντας πάνω σε ένα δέντρο, το οποίο και ξερίζωσε.

Το δέντρο, όμως, με κάποιον τρόπο κόλλησε στη μάσκα του αυτοκινήτου, με τον μεθυσμένο οδηγό να μην ενοχλείται ιδιαίτερα και να συνεχίζει τη βόλτα του.

Η αστυνομία της περιοχής ενημερώθηκε από κατοίκους για το ασυνήθιστο περιστατικό και έσπευσε στην περιοχή, συλλαμβάνοντας τον οδηγό για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.