Skip to main content

Πόνος και διατροφή: Πώς σχετίζονται;

Η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και τη φλεγμονή και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινα Μαρσέλου, μας μιλάει για τον πόνο και πώς μπορεί να ανακουφιστεί ή να επιδεινωθεί με τις διατροφικές μας επιλογές.

Ο πόνος είναι ένας από τους πρωταρχικούς λόγους που θα επισκεφτεί κάποιος το γιατρό και δυστυχώς αποτελεί έναν παράγοντα που μπορεί να δυσκολέψει πολύ την καθημερινότητα, αναλόγως την ένταση, τη συχνότητά του, πού εντοπίζεται κ.ο.κ.

Διαβάστε περισσότερα