Skip to main content

H Grecotel ταξιδεύει στις κουζίνες του κόσμου

Με αφετηρία τον Έβρο, η Grecotel αναδεικνύει την τοπική γαστρονομία στο πλαίσιο του προγράμματος Grecotel Academy – Culinary 2024.

Ένα γαστρονομικό ταξίδι έχει ξεκινήσει η Grecotel, με πρώτο σταθμό τον ακριτικό Έβρο, όπου πραγματοποίησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Grecotel Academy – Culinary 2024» αναδεικνύοντας τον πλούτο του πρωτογενούς τομέα και τη σημασία του στην εξέλιξη της γαστρονομίας. Η σύνδεση με την τοπική κοινωνία, η ενίσχυση των τοπικών παραγωγών και η διαρκής εξέλιξη των δεξιοτήτων του δυναμικού της, αποτελούν βασικούς πυλώνες του οράματος της Grecotel, που παρουσιάστηκε στην πράξη σε μια ξεχωριστή διοργάνωση που έλαβε μέρος στα ξενοδοχεία Astir & Egnatia στην Αλεξανδρούπολη.

Διαβάστε περισσότερα