Skip to main content

16 ημέρες στα Ιμαλάια για την πιο αξέχαστη εμπειρία της ζωής σας

Η ομάδα Comboride ετοιμάζει ένα πασχαλινό ταξίδι διαφορετικό από τα άλλα, σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα σημεία του πλανήτη.

Εκτός από θρησκευτική και γαστρονομική γιορτή, το Πάσχα είναι και μια καλή ευκαιρία για ταξίδι τόσο εντός, όσο και εκτός. Φέτος, η ομάδα Comboride οργανώνει ένα από αυτά τα ταξίδια που ανήκουν στα «ταξίδια ζωής», στο Νεπάλ που αγκαλιάζει με τα σύνορά του τις ψηλότερες κορυφές του πλανήτη, για ένα πασχαλινό ταξίδι διαφορετικού χαρακτήρα.

Το πρόγραμμα έχει:

Κατμαντού, εκεί όπου τη δεκαετία του ’60 εισέρρεαν οι hippies από όλο τον κόσμο, μαγεμένοι από τη βουδιστική κοσμοθεωρία και διψασμένοι για εσωτερική γαλήνη, σε αναζήτηση του βαθύτερου νοήματος της ζωής.
Παραλίμνια Pokhara, απ’ όπου θα φορτώσετε σακίδια και θα φύγετε για Nayapul. Απ’ εκεί αρχίζει η πεζοπορία και η περιπέτεια. Το ένα χωριό διαδέχεται το επόμενο και η γαλήνη του τοπίου θα σας γεμίζει ενέργεια για να πάτε ακόμη ψηλότερα.
Annapurna Base Camp στα 4.130 μέτρα όπου θα βρεθείτε κυκλωμένοι από μαγευτικές κορυφές που ξεπερνούν και τα 8.000 μέτρα. Εικόνες συναρπαστικές σε τοπία με την υποτροπική βλάστηση, τις απέραντες κοιλάδες με τους ορυζώνες και τις πανύψηλες κορυφές σε μια μαγική αίσθηση. Στο πέρασμα θα νιώσετε την ανεπανάληπτη φύση των Ιμαλαΐων να αναδύεται μέσα από τα σύννεφα του μυρωμένου λιβανιού και των φως των κεριών που ξεπροβάλει από το πλήθος των βουδιστικών και ινδουιστικών μοναστηριών.​ Μοναδικά μονοπάτια, φαράγγια, συρμάτινα γεφύρια, θερμές πηγές, ποτάμια…

Διαβάστε περισσότερα