Skip to main content

5 βασικές συμβουλές για να φτιάχνετε τα καλύτερα γλυκά

Τα dos και τα don’ts είναι πολλά σε ό,τι αφορά τη ζαχαροπλαστική και η τήρησή τους μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ ενός αριστουργήματος και μιας… πανωλεθρίας. Αυξήστε την πιθανότητα να πετύχετε το πρώτο, με τις παρακάτω συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στις ζύμες σας.

Προσέξτε το αλεύρι: Αποφύγετε την προσθήκη υπερβολικού αλευριού στην επιφάνεια που θα χρησιμοποιήσετε, όσο δελεαστικό κι αν είναι, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να στεγνώσει τη ζύμη σας. Διώξτε την περίσσεια αλευριού ή δοκιμάστε να την ανοίξετε ανάμεσα σε δύο στρώσεις μεμβράνης για να μην χρειάζεστε αλεύρι.

Διαβάστε περισσότερα