To παστίτσιο αποτελεί μια παραδοσιακή συνταγή της ελληνικής κουζίνας που αδιαμφισβήτητα βρίσκεται στη λίστα με τα αγαπημένα φαγητά μικρών και μεγάλων. Ταυτόχρονα, όμως, είναι κι ένα φαγητό αρκετά «φορτωμένο» με λιπαρά, τόσο από την μπεσαμέλ, όσο και από τον κιμά. Γι’ αυτό η βιοχημικός Φλώρα Γιατρά από το diatrofi.gr μας δίνει τη δική της βερσιόν, πιο ελαφριά, αλλά το ίδιο πεντανόστιμη και λαχταριστή.
Δημοφιλή
Εορτολόγιο: Γιορτή μεγάλης Αγίας σήμερα - Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 25 Ιουνίου
Dynacom: Στον στόλο της το πρώτο σούπερ τάνκερ που κατασκεύασαν τα κινεζικά ναυπηγεία Hengli
Έφοδος των Εσωτερικών Υποθέσεων στο τελωνείο του Πειραιά για απάτη μαμούθ - Βρέθηκαν 4,5 εκατ. ευρώ μετρητά
Τα 5 βασικά συμπεράσματα από τη μεγάλη Σύνοδο του ΝΑΤΟ
Εμπορικός πόλεμος: Τι δεν έμαθε ο Τραμπ, από τις ήττες της Γερμανίας στους παγκόσμιους πολέμους