Skip to main content

Κότσι αρνίσιο στο φούρνο με μέλι, γλυκό σαμιώτικο κρασί και πουρέ γλυκοπατάτας από την Ντίνα Νικολάου

Φέτος τα Χριστούγεννα, παρουσιάστε στο γιορτινό σας τραπέζι μια ξεχωριστή συνταγή, όπως την εμπνεύστηκε η διακεκριμένη διεθνώς σεφ Ντίνα Νικολάου, πρέσβειρα της ελληνικής διατροφής στη Γαλλία και λάτρης των μοσχάτων κρασιών του Συνεταιρισμού Σάμου.

Αρνίσιο κότσι με μέλι και γλυκό σαμιώτικο κρασί που μπορείτε να το συνοδεύσετε με πουρέ γλυκοπατάτας. Θα μετατρέψει το εορταστικό τραπέζι σε μια μοναδική γευσιγνωστική εμπειρία.

Προετοιμασία: 20′

Ψήσιμο: 1½ ώρα

Μερίδες: 6

Διαβάστε περισσότερα