Skip to main content

Νάουσα Ημαθίας: Η πόλη συνώνυμο της φυσικής ομορφιάς

Σήμερα ανεβαίνουμε βόρεια, φτάνουμε μέχρι την κεντρική Μακεδονία και κάνουμε μια στάση σε μια από τις «καλλονές» της, τη Νάουσα, για να δούμε τα καλύτερα σημεία της.

Στην αγκαλιά του Βερμίου, περίπου 510 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και μόλις 90 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, η Νάουσα δεσπόζει πάνω από τον κάμπο της Ημαθίας με την ατμόσφαιρα και τη φυσική της ομορφιά να σας παρασέρνουν σε κάθε γωνιά της. Ας βολτάρουμε, λοιπόν, στα πιο όμορφα σημεία της κι ας δούμε όλα αυτά που πρέπει να κάνετε και να δείτε, για να την γνωρίσετε καλύτερα.

Περιήγηση στο πάρκο της Νάουσας
Την άνοιξη και το καλοκαίρι μπορεί να είναι καταπράσινο, αλλά και τις υπόλοιπες εποχές έχει τη χάρη του. Είναι περιποιημένο, έχει λίμνη με κύκνους, πάπιες και ψάρια, στο δρόμο σας μπορεί να βρεθούν και παγόνια, σκίουροι και άλλα ζωάκια που θα σας τραβήξουν την προσοχή από το όργιο της φύσης που συμβαίνει εκεί. Μαγική είναι επίσης η επιβλητική θέα στον κάμπο της Ημαθίας, ενώ και ο διαμορφωμένος ανθόκηπος θα κάνει τη φωτογραφική σας μηχανή να πάρει φωτιά. Βρίσκεται κοντά στην είσοδο της πόλης, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε τη βόλτα σας από εκεί ή να πιείτε τον καφέ σας μέσα ή γύρω από αυτό.

Διαβάστε περισσότερα