Skip to main content

Αιγαίο στο πιάτο σερβίρει το ανανεωμένο μενού του Varoulko Santorini στο Grace Hotel

Νέες απολαυστικές γεύσεις υποδέχονται το καλοκαίρι στο πολυβραβευμένο ξενοδοχείο της Auberge Resorts Collection και το Varoulko Santorini, το οποίο υπερθεματίζει και φέτος την ελληνική γαστρονομία, με την υπογραφή πάντα του Λευτέρη Λαζάρου.

Στο Ημεροβίγλι, το κοσμοπολίτικο χωριό της Σαντορίνης, το Grace Hotel έχει δημιουργήσει την απόλυτη εμπειρία διαμονής, με θέα το Αιγαίο. Σε όλη αυτή την εμπειρία, η γεύση και η γαστρονομία παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, μέσα από το Varoulko Santorini, εκεί όπου τα πιάτα συναγωνίζονται τη συγκλονιστική θέα για το ποιος θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Με ναυαρχίδα το ιστορικό πλέον Βαρούλκο στον Πειραιά, ο πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, που άλλαξε το γαστρονομικό τοπίο της χώρας, μεταφέρει τις γεύσεις του και στο Varoulko Santorini, καταθέτοντας σπάνιο μαγειρικό μεράκι στην κουζίνα του, εμμένοντας στις ελληνικές γεύσεις αλλά και τις καλύτερες πρώτες ύλες. Έτσι, αναδεικνύει δημοφιλή, αλλά και λιγότερο γνωστά, ψάρια σε πρωταγωνιστές πιάτων της υψηλής κουζίνας.

Διαβάστε περισσότερα