Skip to main content

Ανδρέας Τουτζιαρίδης: «Ένα βασικό κριτήριο στη δουλειά μας είναι η συνέπεια και η αξιοπιστία με κεφαλαία»

Ο πρόεδρος της πιο παλιάς εν ενεργείας εταιρείας catering, Ανδρέας Τουτζιαρίδης μίλησε με την Χριστίνα Χρυσανθοπούλου για τον τομέα του, που συνδυάζει το επάγγελμα με την έννοια της προσφοράς.

Στην Χριστίνα Χρυσανθοπούλου / [email protected]
Η ΙnterCatering είναι η πιο παλιά εν ενεργεία εταιρεία catering που αναλαμβάνει εκδηλώσεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας. Αποτελεί ambassador της EPCAS (European Event Catering Association), μιας πλατφόρμας επικοινωνίας 70 CEO’s κορυφαίων ευρωπαϊκών εταιρειών event catering, παρακολουθεί τις εξελίξεις διεθνώς, και κρατά τις ισορροπίες εκείνες που χρειάζονται προκειμένου για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με διαχρονικότητα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ανδρέας Τουτζιαρίδης, μίλησε μαζί μας για το παρόν και το μέλλον της InterCatering, τις τάσεις στον τομέα της εστίασης, τις δυσκολίες του χώρου αλλά και τις ανταμοιβές που λαμβάνει από τον κόσμο που συνεργάζεται και εξυπηρετεί.

Μια συζήτηση εφ΄όλης της ύλης για έναν τομέα που εδώ και τρεις δεκαετίες «υπηρετεί» με γνώμονα τη συνέπεια και την αξιοπιστία.

Διαβάστε περισσότερα