Skip to main content

Η Χιλιαδού διεκδικεί το Βραβείο Καλύτερης Ευρωπαϊκής Τοποθεσίας 2022

Η πανέμορφη παραλία της Εύβοιας με θέα στο Αιγαίο, που έχει φιλοξενήσει εκατοντάδες ελεύθερους κατασκηνωτές και φημίζεται για τα κρυστάλλινα νερά της, είναι υποψήφια για το European Film Location Award 2022 και μπορούμε όλοι να την ψηφίσουμε.

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (EKK) ανακοίνωσε ότι, μετά από πρόταση της Διεύθυνσής του για τις Διεθνείς Οπτικοακουστικές Παραγωγές – Hellenic Film Commission, η παραλία Χιλιαδού της Εύβοιας διεκδικεί το Βραβείο Καλύτερης Ευρωπαϊκής Τοποθεσίας 2022 του Ευρωπαϊκού Δικτύου των Film Commissions (EUFCN), μέσα από ψηφοφορία στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν όλοι διαδικτυακά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι διαχρονικοί δεσμοί του Hellenic Film Commission με το EUFCN, του οποίου είναι ενεργό μέλος, για μια ακόμη φορά φέρνουν ελληνική τοποθεσία ανάμεσα σε αυτές που διεκδικούν το ετήσιο Βραβείο Καλύτερης Ευρωπαϊκής Τοποθεσίας (European Film Location Award). Σημειωτέον δε ότι το 2019 το κέρδισε η Κέρκυρα, όταν υποδέχτηκε τα γυρίσματα της βρετανικής σειράς «The Durrels».

Διαβάστε περισσότερα