Skip to main content

Γ.Ε. Δημητρίου: Έκτακτη γ.σ. για την έκδοση ομολόγων από θυγατρικές

Έκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει στις 25 Σεπτεμβρίου η Γ.Ε. Δημητρίου ΑΕΕ, προκειμένου οι μέτοχοι να εγκρίνουν την έκδοση ομολογιακών δανείων, ύψους 3 εκατ. και 1 εκατ. ευρώ, από τις θυγατρικές Delta Domestic Appliances και SSM AEE Ηλεκτρινών Συσκευών, αντίστοιχα.

Πιο αναλυτικά, επί τάπητος θα τεθούν:

  • Παροχή ειδικής άδειας στην Εταιρεία κατ’ άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920, για την παροχή εγγύησης υπέρ της εταιρείας με την επωνυμία «DELTA DOMESTIC APPLIANCES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ», προς εξασφάλιση των απαιτήσεων των από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε εκπροσωπουμένων ομολογιούχων δανειστών από ομολογιακό δάνειο μέχρι του ποσού των ΕΥΡΩ  τριών εκατομμυρίων (€ 3.000.000,00), που θα εκδώσει η «DELTA DOMESTIC APPLIANCES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ» και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων.
  • Παροχή ειδικής άδειας στην Εταιρεία κατ’ άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920, για την παροχή εγγύησης υπέρ της εταιρείας με την επωνυμία «SSM ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ», προς εξασφάλιση των απαιτήσεων των από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε εκπροσωπουμένων ομολογιούχων δανειστών από ομολογιακό δάνειο μέχρι του ποσού των ΕΥΡΩ ενός εκατομμυρίου (€ 1.000.000,00),   που θα εκδώσει η «SSM ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ» και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων.
  • Παροχή ειδικής άδειας στην Εταιρεία κατ’ άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920, για την έγκριση των εγγυήσεων που έχει παράσχει η Εταιρεία υπέρ θυγατρικών της εταιρειών, με τις οποίες υπόκειται σε ενοποίηση.

naftemporiki.gr