Skip to main content

Διεθνείς διακρίσεις για την ΕΥ Ελλάδας

Σημαντικές, διεθνείς διακρίσεις απέσπασε η Ernst & Young (EY) Ελλάδας, καθώς το διεθνούς φήμης, φορολογικό περιοδικό International Tax Review (ITR) της απένειμε, για τρίτη χρονιά, το βραβείο «National Tax Firm of the Year» και για έβδομη χρονιά, το βραβείο «National Transfer Pricing Firm of the Year», για την παροχή υψηλού επιπέδου φορολογικών υπηρεσιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η ΕΥ κατάφερε να αποσπάσει άλλες δύο σημαντικές διακρίσεις, κατακτώντας τα βραβεία «European Tax Policy Firm of the Year» και «European Tax Compliance & Reporting Firm of the Year». Η επίσημη τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Savoy στο Λονδίνο, στις 26 Μαΐου 2016.

Ο Στέφανος Μήτσιος, επικεφαλής του Φορολογικού Τμήματος της ΕΥ Ελλάδας, επεσήμανε: «Για ακόμα μία χρονιά, η ΕΥ διακρίθηκε τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για την προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες της. Το να λαμβάνεις για τρίτη χρονιά την κορυφαία αυτή διάκριση, αποτελεί χωρίς αμφιβολία μεγάλη τιμή, η οποία έρχεται να προστεθεί στην καθημερινή αναγνώριση των πελατών μας. Οι έμπειροι επαγγελματίες μας, η διεθνής μας πείρα και η τεχνογνωσία, συνετέλεσαν στην επίτευξη αυτών των ιδιαίτερα σημαντικών, διεθνών διακρίσεων.

Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με την αγορά, ενώ, παράλληλα, βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τις φορολογικές και ρυθμιστικές αρχές. Παρά τις συνεχείς μεταβολές στο φορολογικό καθεστώς και την αβεβαιότητα που επικρατεί στην ελληνική οικονομία, η ΕΥ στην Ελλάδα, με την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά των ανθρώπων της, αλλά και με τη συνεχή εκπαίδευση που παρέχει στις ομάδες της, συνεχίζει να ξεχωρίζει, προσφέροντας αξιόπιστες φορολογικές υπηρεσίες στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα».