Skip to main content

Mέρισμα 0,19 ευρώ ενέκριναν οι μέτοχοι της ΕΥΑΘ

Τη διανομή πληρωτέου μερίσματος 0,1938 ευρώ/μετοχή ενέκρινε η γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΥΑΘ Α.Ε., κατά τη διάρκεια της σημερινής της συνεδρίασης.  

Η αποκοπή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί την 29η Ιουνίου και η καταβολή του θα ξεκινήσει την 6η Ιουλίου.

Παράλληλα, η γ.σ. έλαβε και τις παρακάτω αποφάσεις:

  • Ενέκρινε τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας και τις εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και  Ορκωτών Ελεγκτών  για την 16η Εταιρική χρήση (1-1-2016 έως 31-12-2016).
  • Απήλλαξε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους Ορκωτούς Ελεγκτές από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της τελευταίας Διαχειριστικής Χρήσης (1-1-2016 έως 31-12-2016). 
  • Επικύρωσε την εκλογή του μέλους Γκόγκου Παναγιώτη ως Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους σε αντικατάσταση του  κ. Αντωνιάδη Ιωάννη.
  • Επανακαθόρισε τις ιδιότητες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου,  αποφασίζοντας ότι η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κα Στυλιανή Βαλάνη, η οποία είχε εκλεγεί από την Γενική Συνέλευση της 11.5.2016, να οριστεί ως μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Όρισε ως Επιτροπή Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Γκόγκο Παναγιώτη, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Τανιμανίδου Στεφανία, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος και Τσιωνά Ιωάννη, Μη Εκτελεστικό Μέλος.
  • Ενέκρινε τις αμοιβές και αποζημιώσεις που καταβλήθηκαν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της γραμματέως κατά την εταιρική χρήση 2016 και προενέκρινε τις αμοιβές του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου, Αντιπροέδρων, των Μελών και του Γραμματέα Δ.Σ. κατά την εταιρική χρήση 2017, στα ίδια επίπεδα με αυτά του 2016.
  •  Εξέλεξε την Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών GRANT THORTON A.E., για τον τακτικό και φορολογικό έλεγχο, για τη χρήση 2017 και ενέκρινε τις  αμοιβές τους.
  • Έγιναν διάφορες ανακοινώσεις από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας  για την τρέχουσα διαχειριστική περίοδο της Εταιρείας.

naftemporiki.gr