Skip to main content

Παπαστράτος: Αναδείχθηκε ως «ο πιο ελκυστικός εργοδότης στην Ελλάδα» για το 2025 – Κορυφαία διάκριση για 5η συνεχή χρονιά

Η Μαρία Πατακιούτη, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπων και Κουλτούρας της Παπαστράτος και Ν.Α. Ευρώπης της Philip Morris International με την ομάδα People & Culture της Παπαστράτος (Πηγή φωτ. Παπαστράτος)

Κατέκτησε την 1η θέση στο πλαίσιο της έρευνας Employer Brand της Randstad (REBR)

Ως «Ο Πιο Ελκυστικός Εργοδότης στην Ελλάδα» για το 2025 αναδείχθηκε Παπαστράτος στο πλαίσιο της έρευνας Employer Brand της Randstad (REBR). Η εταιρεία πετυχαίνει την κορυφαία αυτή διάκριση για 5η συνεχή χρονιά.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη ανεξάρτητη μελέτη εργοδοτικού brand παγκοσμίως, η οποία αξιολογεί τη φήμη και την ελκυστικότητα των μεγαλύτερων εργοδοτών, από το ευρύ κοινό. Η έρευνα αναδεικνύει τα βασικά κριτήρια επιλογής εργοδότη: ανταγωνιστικές αποδοχές και παροχές, εργασιακή ασφάλεια, ευκαιρίες καριέρας, ισορροπημένο εργασιακό περιβάλλον και κοινωνική υπευθυνότητα.

Παράλληλα, η έρευνα εξετάζει τα βασικά κριτήρια που επηρεάζουν την επιλογή εργοδότη από δυνητικούς υποψηφίους. Στην Ελλάδα, η μελέτη διεξάγεται για 8η χρονιά και για το 2025 συμμετείχαν 3.576 άτομα, ηλικίας 18 έως 65 ετών – εργαζόμενοι, φοιτητές και άνεργοι – οι οποίοι αξιολόγησαν τις 150 μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας, βάσει αριθμού προσωπικού.

(Πηγή φωτ. Παπαστράτος)

Στην 1η θέση για 5η συνεχή χρονιά

Η Παπαστράτος κατέκτησε την 1η θέση για 5η συνεχή χρονιά, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για την ελληνική αγορά στο πλαίσιο της συγκεκριμένης έρευνας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η διάκριση αυτή ενισχύει περαιτέρω τη θέση της Παπαστράτος ως εργοδότη επιλογής στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή της δέσμευση για τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που προάγει την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων των ανθρώπων της.

«Η διάκριση αυτή είναι το αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας και συλλογικής προσπάθειας να διαμορφώσουμε ένα περιβάλλον όπου κάθε άνθρωπος νιώθει ότι η φωνή του μετράει και ότι ο ίδιος εξελίσσεται» δήλωσε η Μαρία Πατακιούτη, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπων και Κουλτούρας της Παπαστράτος και Ν.Α. Ευρώπης της Philip Morris International. «Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν — τόσο οι εργαζόμενοί μας όσο και όσοι μας επιλέγουν ως υποψήφιο εργοδότη — μας γεμίζει ευθύνη να συνεχίσουμε #prostokalytero, επενδύοντας ουσιαστικά στους ανθρώπους μας» πρόσθεσε η ίδια.