Skip to main content

Πρόγραμμα VIVA GLAM από την MAC Cosmetics Greece για τη στήριξη δύο ΜΚΟ

Φωτ. Facebook/ M·A·C Cosmetics

Η εταιρεία ανακοίνωσε μια σημαντική δωρεά στη Θετική Φωνή και την Aegean Rebreath

To δικό τους κοινωνικό αποτύπωμα επιδιώκουν να αφήσουν τα κραγιόν της MAC Cosmetics Greece, μέσω του προγράμματος VIVA GLAM που αφορά τη στήριξή σε δυο Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς της χώρας. Ειδικότερα η εταιρεία ανακοίνωσε μια σημαντική δωρεά στη Θετική Φωνή και την Aegean Rebreath οι οποίες ενώνουν τις δυνάμεις τους με την εμβληματική μάρκα makeup και παρουσιάζουν το κοινό τους όραμα και τη δέσμευση τους. To πρόγραμμα VIVAGLAM της MAC, με όχημα τέσσερα κραγιόν της σειράς VIVA GLΑΜ έχει δωρίσει πάνω από 520 εκατομμύρια δολάρια σε περισσότερες από 92 χώρες παγκοσμίως, επηρεάζοντας θετικά αμέτρητες ζωές, Με βασικούς πυλώνες την ισότητα των φύλων και τη σεξουαλική, φυλετική και περιβαλλοντική συνείδηση, τα έσοδα από την αγορά συγκεκριμένων κραγιόν διατίθεται αποκλειστικά για καλό σκοπό, αφού επιστρέφει το 100% της αξίας του σε τοπικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο που εργάζονται για την προώθηση ίσων δικαιωμάτων και ενός υγιούς μέλλοντος για Όλες τις Ηλικίες, Όλες τις Φυλές και Όλα τα Φύλα.

Εστιάζοντας σε δύο από τους πολύ σημαντικούς πυλώνες, τη διαφορετικότητα για το VivaHeart και το περιβάλλον για το VivaPlanet, η MAC επιλέγει και στηρίζει τη Θετική Φωνή, που δραστηριοποιείται για την προάσπιση των δικαιωμάτων των οροθετικών και την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του HIV/AIDSκαι το Aegean Rebreath που φιλοδοξεί τη μείωση των αποβλήτων, ενθαρρύνοντας την ανακύκλωση των θαλάσσιων απορριμμάτων ακολουθώντας τις αρχές της κυκλικής οικονομίας.

Στο πλαίσιο των δράσεων, η MAC ενισχύει τα κέντρα πρόληψης και Σεξουαλικής Υγείας, Checkpoints της Positive Voice, ενώ υιοθετεί το νησί των Σπετσών εφαρμόζοντας ένα ολιστικό και καινοτόμο πρόγραμμα για τη βελτίωση της θαλάσσιας και παράκτιας ζώνης του νησιού μαζί με το Aegean Rebreath. Παράλληλα, το εμβληματικό πρόγραμμα επιστροφής BACKTO MAC που μετρά πάνω από 30 χρόνια αφοσίωσης στον πλανήτη συνεχίζει την πορεία του. Προσεχώς οι χαρακτηριστικοί πράσινοι κάδοι θα βρίσκονται και στις Σπέτσες παροτρύνοντας την τοπική κοινότητα να γίνει μέρος της λύσης για ένα πιο όμορφο αύριο.

Σύμφωνα με την Σοφία Μουσδράκα, MAC Brand Director «το VivaGlam αποτελεί ένα θεσμό που αποδεικνύει ότι η MAC δεν είναι απλώς ένα makeupbrand, αλλά ξεπερνάει τα σύνορα και μάχεται με υπευθυνότητα για υψηλές αξίες, όπως η ισότητα, η ελευθερία και το περιβάλλον. Είμαστε περήφανοι που καταφέρνουμε να στηρίξουμε δυο Οργανισμούς, όπως το AegeanRebreath και η Θετική Φωνή, που δραστηριοποιούνται για την υλοποίηση σπουδαίων έργων σε δυο πυλώνες πολύ σημαντικούς και είμαστε ευγνώμονες που έχουμε σύμμαχο και συνοδοιπόρο την Ελένη Φουρέιρα για να φωνάξουμε ακόμη πιο δυνατά τη δέσμευσή μας για ένα καλύτερο μέλλον».