Skip to main content

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση analytica 2024

Η επόμενη analytica θα ανοίξει τις πύλες τις στις 24 - 27.03.2026 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου.

Οι ελληνικές εταιρίες BD Inventions και ProGnosis Biotech S.A. συμμετείχαν στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία, analytica 2024, που διοργανώθηκε στο Μόναχο από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο ,το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του επιμελητηρίου, στην analytica 2024 συμμετείχαν συνολικά 1.066 εκθέτες από 42 χώρες, οι οποίοι ενημέρωσαν 34.000 εμπορικούς επισκέπτες από 117 εθνικές αγορές για τα νέα – καινοτόμα προϊόντα τους από όλους τους τομείς της εργαστηριακής και αναλυτικής τεχνολογίας.

Σημειώνεται ότι η analytica διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, αποτελεί σημείο συγκέντρωσης των επαγγελματιών από τους τομείς αναλυτικής περιβάλλοντος, τροφίμων και βιομηχανίας βιοχημείας, βιοτεχνολογίας, τεχνολογίας γονιδίων, μορίων και κυττάρων, ιατρικής διαγνωστικής και φαρμακολογίας και λογίζεται ως η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση του είδους της στην Ευρώπη, έχοντας επεκταθεί σε τέσσερις διαφορετικές αγορές εκτός Γερμανίας.

Η επόμενη analytica θα ανοίξει τις πύλες τις στις 24 – 27.03.2026 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την analytica, να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ