Skip to main content

Άν. Δημητριάδης στο Naftemporiki TV: «Νέος διάλογος γύρω από την ελληνικό καφέ»

Ο πρόεδρος της Resoul Hellas στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

O Άνθιμος Δημητριάδης, πρόεδρος της Resoul Hellas, μίλησε για τη δυσκολία παρασκευής του ελληνικού καφέ σε επαγγελματικούς χώρους, αλλά και στα σπίτια, ενώ αναφέρθηκε και στην άγνοια, την ασάφεια ως προς το τι είναι καλός ελληνικός καφές, στην εκπομπή «Rush Hour» με τη Νικόλ Λειβαδάρη στο κανάλι της Ναυτεμπορικής.

«Εδώ και πολλά χρόνια ο τρόπος που επιχειρούμε είναι η καινοτομία»

Ο κ. Δημητριάδης μεταξύ άλλων ανέφερε «Ως «ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ» που είμαστε στον χώρο συσκευών υγραερίου εδώ και 20 χρόνια οι παρατηρήσεις που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια ήταν γύρω από τον ελληνικό καφέ. Αντιλαμβανόμασταν τη δυσκολία παρασκευής του ελληνικού καφέ σε επαγγελματικούς χώρους, αλλά και στα σπίτια, καθώς διαπιστώναμε και την άγνοια, την ασάφεια ως προς το τι είναι καλός ελληνικός καφές».

Έτσι, δημιουργήσαμε ένα καινοτόμο σύστημα, μια καινοτόμα μηχανή το «ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI», που φτιάχνει ελληνικό καφέ. Έχει εγκατεστημένο μπρίκι και αναδευτήρα και λειτουργεί με κάψουλες. Συνδέουμε λοιπόν, έτσι, την παράδοση με την τεχνολογία.

«Ένας νέος διάλογος γύρω από την ελληνικό καφέ»

Ο πρόεδρος της Resoul Hellas, συνέχισε λέγοντας ότι «Ανοίγει με αυτόν τον τρόπο και ένας νέος διάλογος γύρω από την ελληνικό καφέ όπου εκεί πλέον συζητάμε για ποικιλίες, για ποιότητα, για αρώματα και να φύγουμε από το «μονό-διπλό».

Ενώ κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι «Είμαστε σε διαδικασίες προώθησης αυτού του προϊόντος στις διεθνείς αγορές. Ο ελληνικός καφές έχει μείνει πίσω από το στερεότυπο των παραδοσιακών ελληνικών νοικοκυριών που θέλουν να πίνουν ελληνικός, για να θυμούνται την πατρίδα τους. Εμείς θα του δώσουμε κάτι με το οποίο θα αναβαθμιστούν και θα είναι περήφανοι για την πατρίδα».