Skip to main content

Το Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Τα σημάδια… ζωής στον ΟΤΕ και τα ρεκόρ σε Titan & Motor

Στα ενδότερα της αγοράς με 4 ειδήσεις

Σημάδια ζωής: Την καλύτερη συνεδρίαση από τις 10 Οκτωβρίου πέτυχε χθες η μετοχή του ΟΤΕ, η οποία ανέκαμψε στα 13,3 ευρώ, δείχνοντας (επιτέλους) σημάδια ζωής. Στα 5,5 δισ. ευρώ βελτιώθηκε η χρηματιστηριακή της αξίας, η οποία εξακολουθεί να διαθέτει μεγάλο discount σε σχέση με τα υψηλά της τελευταίας 15ετίας (18 ευρώ/μετοχή).

Χέρι – Χέρι: Από κοινού ανοδικά συνεχίζουν να οδεύουν Motor Oil και Titan, με τις δύο εισηγμένες να πετυχαίνουν ακόμη ένα ιστορικό υψηλό. Στα 27,6 ευρώ η πρώτη, στα 25,2 ευρώ η δεύτερη, με τις κεφαλαιοποιήσεις να ανέρχονται σε 3,0 και 1,9 δισ. ευρώ, αντίστοιχα. Τα περιθώρια και για τις δύο παραμένουν μεγάλα.

Υψηλά 6ετίας: Τιμή – στόχο στο 1,62 ευρώ δίνει για την Intralot η Edison, προεξοφλώντας τη δημιουργία πρόσθετης αξίας τα επόμενα χρόνια. Το αισιόδοξο report είχε άμεσο αντίκτυπο στο ταμπλό, με τη μετοχή να κάνει ράλι άνω του 5% και την εισηγμένη να επανέρχεται στα πρόσφατα υψηλά 6ετίας.

Μαζεύει τις απώλειες: Στο 1,8 ευρώ επέστρεψε η μετοχή του ΑΒΑΞ, «μαζεύοντας» περαιτέρω τις φετινές απώλειες, οι οποίες κάποια στιγμή ανέρχονταν σε διψήφιο επίπεδο. Με τζίρο σχεδόν 900.000 ευρώ, η κατασκευαστική έκανε άλμα 6% στη χθεσινή συνεδρίαση, πετυχαίνοντας την υψηλότερη ημερήσια άνοδο από τις 30 Νοεμβρίου.