Skip to main content

Douleutaras: Τα μελλοντικά σχέδια και η επέκταση σε νέες αγορές

Η επιχειρηματική ιστορία της Douleutaras άρχισε το 2015

Ο συνιδρυτής της Douleutaras, Ανδρέας Γραμμάτης, μίλησε στο οικονομικό κανάλι της Ναυτεμπορικής και την επιχειρηματική εκπομπή In Business με τους δημοσιογράφους Μαρία Σμιλίδου και Παύλο Πανταζόπουλο.

Η επιχειρηματική ιστορία της Douleutaras άρχισε το 2015. «Όλα ξεκίνησαν όταν εγώ και οι συνιδρυτές της εταιρείας συνειδητοποιήσαμε ότι, παρά τη σπουδαιότητα που έχει ο χώρος του σπιτιού σε καθέναν από εμάς, πολλές φορές η διαδικασία βελτίωσής του μπορεί να αποδειχθεί χρονοβόρα και να μη φέρει και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Κάνοντας ενδελεχή έρευνα στην αγορά, καταλήξαμε πως δεν υπήρχε κάποια εταιρεία που να έδινε συστηματικά λύση σε αυτό το πρόβλημα. Στόχος μας ήταν, με την ίδια ευκολία που παραγγέλνουμε το φαγητό μας ή ένα προϊόν, να μπορούμε να υλοποιούμε και μια εργασία για το σπίτι», τόνισε o κ. Γραμμάτης.

Σήμερα η Douleutaras αποτελεί τη Νο1 πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών στην Ελλάδα, έχοντας δεχτεί, από το 2015, περισσότερα από 1.000.000 αιτήματα εργασιών, εξυπηρετώντας καθημερινά περισσότερα από 1.000 αιτήματα εργασιών, συνεργαζόμενη με 4.200 επαγγελματίες από 90 διαφορετικές ειδικότητες.

«Εκτός από την παροχή υπηρεσιών προς τους καταναλωτές, επιδιώκουμε να αυξήσουμε τη δραστηριότητά μας και σε B2B επίπεδο σε σημαντικούς κλάδους, όπως είναι οι τηλεπικοινωνίες, το real estate και η παροχή υπηρεσιών κατασκευής και συντήρησης εγκαταστάσεων, ενώ έχουμε ήδη αρχίσει να παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης και καθαρισμού σε εταιρείες διαχείρισης AirBnB» σημείωσε.

Όσον αφορά την εκτός συνόρων ανάπτυξη, πέρα από την Ελλάδα και την Κύπρο, όπου έχει ήδη παρουσία, η startup κοιτάζει την πανευρωπαϊκή πρωτιά, έχοντας ήδη μπει στις αγορές της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας, όπου δραστηριοποιείται από τα τέλη του 2021 με την επωνυμία YourPro & YourHero αντίστοιχα.