Skip to main content

Legal Startup School by Saplegal & Startup Pathways στις 17-18 Ιανουαρίου 2024

Το Startup School είναι ένα δωρεάν online διήμερο εντατικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας

Μετά τα τέσσερα πρώτα προγράμματα, το Startup School επιστρέφει με ένα legal twist, στις 17-18 Ιανουαρίου 2024, με training sessions από τους συνεργάτες της Saplegal και fireside chats με σημαντικούς επενδυτές και επιχειρηματίες.

Όπως τονίζεται από τους διοργανωτές το Legal Startup School έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Είναι ένα δωρεάν διήμερο online εντατικό πρόγραμμα με επίκεντρο τα νομικά ζητήματα για τις startups, από την ιδέα μέχρι την επένδυση και το exit, με την αποκλειστική υποστήριξη της δικηγορικής εταιρείας Saplegal – Α.S. Papadimitriou & Partners.

Σύμφωνα με την Σουζάνα Θεοδωρίδου, Managing Director της Startup Pathways, “η Startup Pathways είναι ο πρώτος οργανισμός στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με τον startupper ως άνθρωπο, και όχι με την επιχειρηματική ιδέα. Στο πλαίσιο αυτό, είναι μεγάλη μας χαρά που συνεργαζόμαστε με την Saplegal για να φέρουμε ένα ακόμα Startup School στην Ελλάδα, το πρόγραμμα που έχει εκπαιδεύσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 700 startuppers.”

Το Startup School είναι ένα δωρεάν online διήμερο εντατικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες, ή γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις σε σχέση με την επιχειρηματικότητα.

Στόχος του είναι, μέσα από training sessions, fireside chats και panels με επιχειρηματίες, επενδυτές και δικηγόρους, να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για όλες τις νομικές διαδικασίες και πρακτικές που αφορούν μια startup, από την ίδρυση έως την επένδυση και το exit.

O Σπύρος Κομητόπουλος, Managing Partner της Saplegal, σημειώνει πως “η δικηγορική εταιρεία Saplegal – A.S. Papadimitriou & Partners προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων νομικών υπηρεσιών στον τομέα του επιχειρηματικού δικαίου. Είναι ιδιαίτερη χαρά μας, μέσω της συνεργασίας με την Startup Pathways, να επισημάνουμε στους νέους επιχειρηματίες τις νομικές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν στα πρώτα τους βήματα, στην οργάνωση των startup εταιρειών τους και στην μετατροπή τους σε ελκυστικό επενδυτικό στόχο.”

Η συμμετοχή στο Legal Startup School είναι δωρεάν και οι εγγραφές είναι ανοιχτές για λίγες μέρες ακόμη, έως τις 15 Ιανουαρίου 2024, σε αυτό το registration link.