Skip to main content

ΣΥΝΔΔΕ&L συνάντηση των διαμεταφορέων με τον νέο δήμαρχο Ασπροπύργου

Για τα καθημερινά προβλήματα λειτουργίας των εταιρειών του κλάδου

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές αλλά και τα διαχρονικά προβλήματα ασφάλειας και όχι μόνο που αντιμετωπίζουν οι διαμεταφορικές εταιρίες, μέλη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος (ΣΥΝΔΔΕ&L), που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Ασπροπύργου βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης της διοίκησης του Συνδέσμου με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, Γιάννη Ηλία.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, γνώστης των θεμάτων που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, αναγνωρίζοντας και υποστηρίζοντας σθεναρά την συνεισφορά των εταιρειών του κλάδου στην τοπική & εθνική οικονομία, συμφώνησε με την εισήγηση της διοίκησης αναφορικά με την καταγραφή των προβλημάτων και των προτάσεων προς επίλυσή τους.

Έμφαση δόθηκε σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή λειτουργία των εταιρειών του κλάδου στην ευρύτερη περιοχή. Στα πλαίσια αυτά θα υπάρξει δυνατότητα για μελλοντική συμμετοχή εκπροσώπων του Δ.Σ. του ΣΥΝΔΔΕ&L στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης.

Παράλληλα, υπήρξε συμφωνία για περαιτέρω συνεργασία για την υποβολή υπομνημάτων και διενέργειας συναντήσεων από κοινού (εκπρόσωποι του Συνδέσμου και εκπρόσωποι του Δήμου)  με τις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας, με σκοπό την διεκδίκηση πρακτικών λύσεων στα χρόνια προβλήματα της περιοχής.