Skip to main content

Ανακοινώθηκε η εμπορική συνεργασία Vodafone – Public

Στρατηγική συνεργασία των δύο εταιρειών

Την εμπορική τους συνεργασία ανακοίνωσαν Vodafone και Public. Οι δύο εταιρείες έχουν συμφωνήσει η Vodafone να δημιουργήσει μέσα σε 44 καταστήματα της Public, shop in shop, μέσα από τα οποία θα πουλά τις υπηρεσίες της (τηλεπικοινωνίες και συνδρομητική τηλεόραση).

Η Κάτια Σταθάκη εμπορική διευθύντρια καταναλωτικών προϊόντων και ο Ρόμπυ Μπουρλάς, διευθύνων σύμβουλος της Public μίλησαν για μια συνεργασία χωρίς χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης, η οποία έχει στόχο τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών στους καταναλωτές με συνδυαστικά προγράμματα πιστότητας.

Σε πρώτη φάση, μέχρι τον Μάρτιο θα ανοίξουν 10 shop in shop της Vodafone σε ισάριθμα καταστήματα της Public και σε 18 μήνες θα φτάσουν τα 44.

Στρατηγική συνεργασία Vodafone Ελλάδας και Public

Η κα. Σταθάκη σημείωσε πως ο στόχος είναι η ανάπτυξη των καταστημάτων της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας και όχι η συρρίκνωση και δεν τίθεται ζήτημα να κλείσουν καταστήματα στην Περιφέρεια τα οποία είναι με το καθεστώς του franchise.

Θα δοθεί δε η ευκαιρία στους συνεργάτες με τα καταστήματα franchise της Vodafone να συνεργαστούν στα υπό κατασκευή shop in shop.