Skip to main content

Aegean: Πτήσεις ξανά στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα

Προηγήθηκε συμφωνία με την ΤΕΜΕΣ για την υποστήριξη του δρομολογίου

Την επανέναρξη του δρομολογίου Θεσσαλονίκη‑Καλαμάτα από την 1η Νοεμβρίου 2023 με 3 εβδομαδιαίες συχνότητες, με τη στήριξη της ΤΕΜΕΣ, ανακοίνωσε η Aegean.

Ειδικότερα, μετά από σχετική συμφωνία με την ΤΕΜΕΣ για την υποστήριξη του δρομολογίου και έχοντας πάντα ως κύριο γνώμονα την ανάγκη για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, η αεροπορική εταιρεία προχωρά σε επανεκκίνηση των πτήσεων, «μοιράζοντας το βάρος» στήριξης του συγκεκριμένου δρομολογίου κατά τη χειμερινή περίοδο, για να καλύψουν το κενό, έως ότου ο σχετικός διαγωνισμός δημόσιας υπηρεσίας ολοκληρωθεί επιτυχώς από τις αρμόδιες αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο δρομολόγιο εκτελείται  από την Olympic Air και είχε διακοπεί την 31η  Αυγούστου, αφού ο πρόσφατος διαγωνισμός δημόσιας υπηρεσίας κρίθηκε άγονος.

Η Aegean ευχαριστεί την ΤΕΜΕΣ και συνεχίζει, όπως σημειώνει, να προσβλέπει στην επίσπευση των σχετικών διαδικασιών από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να παγιωθεί, το συντομότερο, η κάλυψη του συγκεκριμένου δρομολογίου υπό το καθεστώς της δημόσιας υπηρεσίας.