Skip to main content

Νέα συνεργασία μεταξύ των ομίλων Profarm και Epsilon Net

Με αφορμή τη συνεργασία με τις εταιρίες Epsilon SingularLogic και Epsilon CSA, ο πρόεδρος της PROFARM, Αυγουστίνος Καλλιβρούσης, επεσήμανε ότι πρωταρχικός στόχος για τον όμιλο είναι η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες του φαρμακείου.

Ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στο χώρο του φαρμάκου, η PROFARM υπέγραψε συνεργασία με τις Epsilon SingularLogic και Epsilon CSA (θυγατρικές του ομίλου EPSILON NET), επιλέγοντας έτσι την πλατφόρμα Galaxy Pharma ERP για να καλύψει τις ανάγκες της εμπορικής και οικονομικής διεύθυνσης καθώς και αυξημένες ανάγκες διαχείρισης της αποθήκης.

Η PROFARM και οι θυγατρικές της, φαρμακαποθήκη Pharnamet στο Αγρίνιο, η Medworld O.E, οι φαρμακαποθήκες El Pharm & Β. Τσίτσας Α.Ε, η Integris Pharma κ.ά. εφοδιάζουν τα τελευταία 30 χρόνια, περισσότερα από 1.000 φαρμακεία και 130 φαρμακαποθήκες.

Η πλατφόρμα Galaxy Pharma διακρίνεται για την τεχνολογική υπεροχή της καθώς, έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις ειδικές ανάγκες του κλάδου των φαρμακαποθηκών. Περιλαμβάνει ολοκληρωμένα κυκλώματα, ροές και διαδικασίες ειδικά διαμορφωμένες, για να διευκολύνουν τις καθημερινές δραστηριότητες της σύγχρονης φαρμακαποθήκης στον τομέα της παραγγελιοληψίας, τη διαχείριση ελλειπτικών ειδών, ενώ διαθέτει υποσύστημα διαχείρισης εξαγωγών αλλά και ειδικό υποσύστημα κιβωτιοποίησης. Παράλληλα, η πλατφόρμα αυτή, έχει σχεδιαστεί ώστε μελλοντικά να μπορεί συνδεθεί με τα ρομποτικά συστήματα SSI SHAEFER και ROWA, τα οποία, βοηθούν στην αύξηση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας των εργασιών, με τυποποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών, στη μείωση του χρόνου καταχώρησης δεδομένων, τη διασφάλιση ορθότητας των δεδομένων κ.λπ.

Με αφορμή τη συνεργασία με τις εταιρίες Epsilon SingularLogic και Epsilon CSA, ο πρόεδρος της PROFARM, Αυγουστίνος Καλλιβρούσης, επεσήμανε ότι πρωταρχικός στόχος για τον όμιλο είναι η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες του φαρμακείου, εξασφαλίζοντας καθημερινά επάρκεια φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων.