Skip to main content

Nέο αεροσκάφος της EgyptAir στη γραμμή Αθήνα – Κάιρο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με το νέο αεροσκάφος της Boeing «737-800 Next Generation» θα πραγματοποιούνται από τον Ιούνιο του 2017 οι πτήσεις της EgyptAit στη γραμμή Αθήνα – Κάιρο.

Η αγορά του αεροσκάφους εντάσσεται στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ EgyptAir και Boeing για την προμήθεια εννέα αεροσκαφών, έναντι του αντιτίμου των 864 εκατ. δολαρίων.

Ο περιφερειακός διευθυντής της αιγυπτιακής εταιρείας για την Ελλάδα και την Κύπρο, Salah Tawfik,  τόνισε πως «με την προσεχή δρομολόγηση του δεύτερου νέου αεροσκάφους μας στη γραμμή Αθήνα-Κάιρο, μοιραζόμαστε με την Ελλάδα, εκτός από την κοινή ιστορική διαδρομή και τους ισχυρούς δεσμούς φιλίας των δύο χωρών, και την μετάβαση της EGYPTAIR σε μία νέα εποχή».

Η EgyptAir πλέον, διαθέτει 22 ενεργά 737-800NG, στα οποία θα προστεθούν ακόμη επτά νέα αεροσκάφη.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.