Skip to main content

Φιλόδοξους στόχους θέτουν για την Intrakat οι νέοι μέτοχοι

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Της Τέτης Ηγουμενίδη
[email protected]

Με φιλόδοξους στόχους αναλαμβάνει η νέα διοίκηση της Intrakat τα ηνία της εταιρείας.

Όπως είπε πριν λίγη ώρα στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης των μετόχων ο νέος διευθύνων σύμβουλος της κατασκευαστικής, Αλέξανδρος Εξάρχου, οι νέοι μέτοχοι είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν την εταιρεία όσο είναι αναγκαίο.

Πιστεύουν ότι έχει ιδιαίτερα ικανό στελεχιακό δυναμικό στο οποίο και θα στηριχθεί η προσπάθεια για περαιτέρω ανάπτυξη και κερδοφορία με απώτερο στόχο, όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Εξάρχου, «να γίνει η Intrakat σε μια τριετία, το νούμερο δύο στις κατασκευές και γιατί όχι στη συνέχεια το νούμερο ένα».

Ο ίδιος σημείωσε ότι θεωρεί ότι τα δυνατά χαρτιά της Intrakat είναι το υγιές ανεκτέλεστο, το πακέτο των ενεργειακών έργων προς ανάπτυξη καθώς και ο τομέας του real estate. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.