Skip to main content

Ο ΣΕΒ στηρίζει τις εξαγωγές – Συνεχίζεται ο κύκλος σεμιναρίων “Πώς να γίνετε ExportExperts”

Με σκοπό την στήριξη των εξαγωγικά ανερχόμενων επιχειρήσεων στην ταχύτερη ανάπτυξη των εξαγωγών τους, συνεχίζεται ο κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων ExportReady Master που διοργανώνει ο ΣΕΒ με τίτλο “Πώς να γίνετε ExportExperts”. 

Τα νέα σεμινάρια απευθύνονται σε στελέχη εξαγωγικών επιχειρήσεων, από όλους τους κλάδους, που επιθυμούν να βελτιώσουν τις εξαγωγικές τους ικανότητες, να αυξήσουν την εξαγωγική τους δυναμική, και να βελτιώσουν τις στρατηγικές αποφάσεις τους.

Η πρώτη ενότητα του σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου με θέμα “Τρόποι εισόδου στις αγορές στόχους” αφορά στην ανάλυση των δικτύων διανομής αλλά και οι στρατηγικοί τρόποι διείσδυσης στην αγορά στόχο.

Η δεύτερη ενότητα του σεμιναρίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Φεβρουαρίου, έχει θέμα “H επιλογή του κατάλληλου μέσου προώθησης” και αφορά στους τρόπους διαχείρισης των δικτύων διανομής στην μετά covid 19 εποχή.

Το δεύτερο σεμινάριο έχει θέμα “Εξαγωγικές Διαδικασίες & Διεθνείς Διακανονισμοί INCOTERMS 2020, Ενέγγυες Πιστώσεις L/C, Διασφάλιση Πληρωμών”, για το οποίο ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του.

Το τρίτο σεμινάριο έχει θέμα “Φορολόγηση στο Διεθνές Εμπόριο”, με την ημερομηνία διεξαγωγής του να ανακοινώνεται προσεχώς.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 211 5006 107 ή με e-mail στο [email protected].