Skip to main content

Vodafone One Net: Ουσιαστικά οφέλη για τη μικρή επιχείρηση

Η Vodafone ανακοίνωσε τη διάθεση και στην ελληνική αγορά της νέας υπηρεσίας Vodafone One Net, η οποία προσφέρει πρωτόγνωρες δυνατότητες απευθυνόμενη στη μικρή και μεσαία επιχείρηση.

Με τη νέα υπηρεσία Vodafone One Net , σταθερό και κινητό γίνονται ένα , προσφέροντας στον επαγγελματία ευελιξία και αυτονομία , στοιχεία που με τη σειρά τους μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα της επιχείρησης.

Σημαντικό όφελος για τον επαγγελματία είναι η αύξηση της παραγωγικότητας , καθώς ο επαγγελματίας μπορεί να πραγματοποιεί κλήσεις από το κινητό του , χρησιμοποιώντας το σταθερό αριθμό του γραφείου του αλλά και να δέχεται τις κλήσεις του σταθερού τηλεφώνου στο κινητό του.

Δε «χάνει» καμία κλήση καθώς είναι άμεσα διαθέσιμος για τον πελάτη του όπου και αν βρίσκεται, ανεξάρτητα από τον αριθμό (κινητό ή σταθερό) που έχει καλέσει ο πελάτης.

Επιπλέον, βελτιώνεται το επαγγελματικό προφίλ καθώς ο χρήστης μπορεί να καλεί από το κινητό αλλά ο παραλήπτης της κλήσης να βλέπει το σταθερό αριθμό του γραφείου στην αναγνώριση κλήσεων.

Κρίσιμης σημασίας θεωρείται και η αδιάλειπτη επικοινωνία για έναν επαγγελματία. Για το λόγο αυτό η υπηρεσία Vodafone One Net προσφέρει αυτόματη εφεδρική υποστήριξη σταθερού δικτύου μέσω του 4G δικτύου της Vodafone, ώστε ο επαγγελματίας να μπορεί να είναι σίγουρος ότι δε θα μείνει ποτέ χωρίς σταθερό τηλέφωνο και internet.

Επιπλέον , ο επαγγελματίας μπορεί να ενσωματώσει με απλό και γρήγορο τρόπο, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις , τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της επιχείρησής του στο τηλεφωνικό κέντρο που φιλοξενείται στο cloud της Vodafone.

Στις λειτουργίες τηλεφωνικού κέντρου περιλαμβάνονται φωνητική πύλη (IVR) και εργαλεία διαχείρισης κλήσεων από IP τηλεφωνικές συσκευές. Με τον τρόπο αυτό η μικρή επιχείρηση ή ο ελεύθερος επαγγελματίας απελευθερώνεται από την ανάγκη αγοράς και συντήρησης ενός φυσικού τηλεφωνικού κέντρου, πετυχαίνοντας έτσι σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους.

Ο κ. Χάρης Μπρουμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε χαρακτηριστικά: «H Vodafone καινοτομεί και φέρνει την σύγκλιση στις τηλεπικοινωνίες, με όραμα την κοινωνία των Gigabit.

Μέσα από καινοτόμες υπηρεσίες που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κάνουμε τις σύγχρονες τεχνολογίες οικονομικά προσιτές για όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, οι οποίες μέχρι σήμερα αναγκάζονταν να επενδύουν σημαντικά κεφάλαια για να προμηθεύονται, να συντηρούν και να αναβαθμίζουν τα τηλεφωνικά τους κέντρα.

Με το One Net η Vodafone επιτρέπει σε όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις να μειώσουν σημαντικά το κόστος τους, να αποκτήσουν μεγάλη ευελιξία και ταυτόχρονα να απολαμβάνουν υπερσύγχρονες υπηρεσίες επικοινωνίας μέσα από το cloud».

Δείτε το σχετικό βίντεο