Skip to main content

RANGE ROVER EVOQUE ευφυϊα & ευελιξία

Η ξεχωριστή προσωπικότητα του Range Rover Evoque έχει αφήσει ανεξίτηλη σφραγίδα στο τοπίο της αυτοκινητοβιομηχανίας

Η πλέον στην ανανεωμένη σειρά από  ΣΧΕΔΟΝ αφαιρετική εξωτερική εικόνα του Range Rover Evoque ενισχύεται καινούργια μάσκα και εξαιρετικά λεπτούς προβολείς Pixel LED, που χαρίζουν εμφάνιση πιο λαμπερή. Διακριτικές πινελιές και χρώματα συμπληρώνουν επίσης τη χαρακτηριστική ρευστή οροφή, το ενιαίο μεσαίο τμήμα του αμαξώματος και τις χωνευτές αναδυόμενες λαβές θυρών που καθορίζουν το σχεδιαστικό DNA της Range Rover. Στο εσωτερικό, η φιλοσοφία του κομψού μινιμαλισμού αποκτά νέες διαστάσεις με μια νέα κυρτή οθόνη αφής 11,4 ιντσών, που φαίνεται να επικεντρώνεται στη ματιά του οδηγού για βελτιωμένη ορατότητα, ενώ απελευθερώνει χώρο για αποθήκευση στο εσωτερικό και για φόρτιση ασύρματης συσκευής. Το infotainment επόμενης γενιάς αποτέλεσε αντικείμενο εκτεταμένων δοκιμών και ανάπτυξης, για να μειωθεί ο χρόνος εργασιών και αλληλεπίδρασης. Περίπου το 80% των εργασιών μπορούν να εκτελεστούν μέσα σε δύο πατήματα από την αρχική οθόνη. Με την υποστήριξη του Pivi Pro, με κανονικό λογισμικό Over The Air drops και ενσωματωμένο Amazon Alexa 10, η νέα κεντρική κονσόλα προσφέρει στους πελάτες μια απρόσκοπτη, άνετη ψηφιακή εμπειρία.

Το Range Rover Evoque προσφέρει επίσης μια από τις πιο εξελιγμένες σουίτες τεχνολογιών κάμερας στην κατηγορία του, με 3D Surround View, ClearSight Ground View και ClearSight Interior Rear View, που προσφέρουν μεγαλύτερη σιγουριά στον οδηγό.

Εσωτερικό αειφορίας
Οι πιο πρόσφατες τεχνολογίες και καινοτομίες υλικών προάγουν επίσης την ευεξία στην ανανεωμένη καμπίνα, που παρέχεται από μια από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες ποιότητας εσωτερικού αέρα στην κατηγορία της (Cabin Air Purification Plus). Οι επιλογές απτικών υλικών περιλαμβάνουν μη δερμάτινα Ultrafabrics TM και Kvadrat TM υφασμάτινα καθίσματα, για να προσφέρουν μια νέα διάσταση σύγχρονης πολυτέλειας. Το καινοτόμο ύφασμα αποτελεί αντικείμενο εκτεταμένων εσωτερικών δοκιμών ανθεκτικότητας στο εργαστήριο υλικών της Range Rover. Για να διασφαλιστεί ότι παρέχει μακροζωία και στιβαρότητα, τα υλικά περνούν από 60.000 κύκλους δοκιμών τριβής -που ισοδυναμεί με 10 χρόνια χρήσης- με δοκιμή UV που προσομοιώνει την έκθεση τριών ετών στο δριμύ ηλιακό φως σε μόλις έναν μήνα.

Διατίθενται καινοτόμες επιλογές υλικών εκτός από τα παραδοσιακά δέρματα, ενώ οι νέες εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες -συμπεριλαμβανομένων του Moonlight Chrome που βρίσκεται στο τιμόνι, της επένδυσης της κεντρικής κονσόλας και των αεραγωγών- προσφέρουν έναν νέο αέρα φινέτσας. Το Moonlight Chrome συμπληρώνει τα νέα τελειώματα επένδυσης, τα οποία περιλαμβάνουν τεχνικό, ελαφρύ ανοδιωμένο ή σκούρο ανοδιωμένο αλουμίνιο (ανάλογα με το μοντέλο), με τον καπλαμά Shadow Grey Ash να παρέχει κομψό φινίρισμα στην αυτοβιογραφία Range Rover Evoque. Η χρωματική παλέτα του Range Rover Evoque διαθέτει πλέον Arroios Grey, Tribeca Blue και Corinthian Bronze, ενώ οι επιλογές οροφής με αντίθεση επιτρέπουν στους πελάτες να εκφράσουν την ατομικότητά τους, με Narvik Black και Corinthian Bronze να διαλέξουν.

Ο εξωτερικός του χαρακτήρας ενισχύεται περαιτέρω με συνολικά οκτώ σχέδια ζαντών αλουμινίου έως 21 ιντσών και πέντε νέα φινιρίσματα.

Πληθώρα επιλογών
Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής μοντέλων Evoque S, Dynamic SE, Dynamic HSE και Autobiography. Το plug-in ηλεκτρικό υβριδικό P300e επιτρέπει στους πελάτες να ολοκληρώνουν τις μέσες ημερήσιες διαδρομές τους σε λειτουργία EV, με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Έίναι ικανό να οδηγήσει έως και 62 χλμ. μόνο με ηλεκτρική οδήγηση σύμφωνα με τον κύκλο WLTP, με νέα χημεία μπαταρίας που εξασφαλίζει βελτιωμένη αυτονομία έως και 48 χλμ. Έιδικότερα, οι προηγμένες ήπιες υβριδικές βενζίνες και ντίζελ ηλεκτρικών (MHEV) ολοκληρώνουν τη σειρά. Η τεχνολογία βελτιώνει την απόδοση και την απόκριση χρησιμοποιώντας μια ενσωματωμένη γεννήτρια εκκίνησης (BiSG) για τη συλλογή ενέργειας που συνήθως χάνεται κατά το φρενάρισμα και την επιβράδυνση. Αποθηκεύεται σε μια μπαταρία ιόντων λιθίου 48 volt κάτω από τον χώρο φόρτωσης και επαναποδίδεται κατά την επιτάχυνση, παρέχοντας μια πιο εκλεπτυσμένη λειτουργία του συστήματος start-stop εξοικονόμησης καυσίμου. Το Adaptive Dynamics διασφαλίζει ότι η ακαμψία της ανάρτησης βελτιστοποιείται για τις συνθήκες οδήγησης, βελτιώνοντας την οδηγική άνεση και τον χειρισμό. Υπάρχει ακόμη και μια συγκεκριμένη βαθμονόμηση για οδήγηση εκτός δρόμου, ενώ η αλλαγή των παραμέτρων οδήγησης μέσω του συστήματος Configurable Dynamics προσφέρει εξαιρετική απόδοση και ευελιξία στον δρόμο. Το ανώτατο εύρος δυνατοτήτων παντός εδάφους εγγυάται το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης (AWD), παρέχοντας τη βέλτιστη κατανομή ροπής που ταιριάζει στις εκάστοτε συνθήκες, είτε οδηγείτε δυναμικά στον δρόμο είτε επιταχύνετε από στάση σε ολισθηρές επιφάνειες. Σημαντικό: Βελτιωμένη ορατότητα τη νύχτα παρέχουν οι νέοι προβολείς Pixel LED με Signature Daytime Running Lights (DRLs).