Skip to main content

SIXT Plus, η ευέλικτη υπηρεσία μίσθωσης

Sponsored content

H μηνιαία μίσθωση αυτοκινήτων, δηλαδή το ευέλικτο leasing, στην Ευρώπη, αλλά και παγκοσμίως, αποτελεί μια αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη τάση. Οι συνδρομητικές υπηρεσίες αυτοκινήτου προσφέρουν μια εναλλακτική λύση στην παραδοσιακή ιδιοκτησία ή μίσθωση αυτοκινήτου, παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία. Μια αγορά με σχετικά μεγάλο αριθμό μίσθωσης αυτοκινήτων είναι η Γερμανία, όπου εκτιμάται ότι ήδη κυκλοφορούν περισσότερα από 100.000 οχήματα, ενώ ορισμένες μελέτες που πραγματοποιήθηκαν αποδεικνύουν ότι το ευέλικτο leasing θα αντιπροσωπεύει το 40% του μεριδίου αγοράς έως το 2030.

Βάσει της τελευταίας έρευνας που διενήργησε η Accenture, το ευέλικτο leasing επιλέγεται λόγω μεγαλύτερης ευελιξίας σε σχέση με την μακροχρόνια μίσθωση. Οι συμβάσεις κυμαίνονται από τουλάχιστον ένα μήνα έως το πολύ δύο χρόνια, ενώ οι καταναλωτές που αναζητούν λύσεις μεγαλύτερης διάρκειας, συνήθως δεσμεύονται σε σύμβαση χρηματοδοτικής μίσθωσης.

SIXT+: Μηνιαία υπηρεσία μίσθωσης | Υπηρεσία βραχυχρόνιας μίσθωσης

Η ευέλικτη μίσθωση οχημάτων με την υπηρεσία SIXT+ παρέχει μια σύγχρονη εναλλακτική λύση στη μίσθωση αυτοκινήτου. Μπορείτε να επιλέξετε το όχημά σας μέσα από μια γκάμα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα αυτοκινήτων, compact, hatchback, μέχρι premium σαλόνια και 4×4.

Επιπλέον, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή χωρίς μακροπρόθεσμη δέσμευση ή άλλες συμβατικές υποχρεώσεις. Το μόνο που αναλαμβάνετε είναι η μηνιαία σταθερή τιμή και το κόστος καυσίμων χωρίς πρόσθετες χρεώσεις. Η βραχυχρόνια υπηρεσία, SIXT+ προσφέρει μια πλήρως ευέλικτη λύση για εσάς. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει μηδενικό κόστος εγγραφής και μηδενική προκαταβολή.

Με δυνατότητα μίσθωσης από 1 μήνα και σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, η υπηρεσία SIXT+ είναι η πιο συμφέρουσα και ξέγνοιαστη λύση μετακίνησης για εταιρείες και ιδιώτες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει την δεδομένη χρονική στιγμή και, όταν αλλάξουν οι ανάγκες σας, αλλάζετε και αυτοκίνητο χωρίς ψιλά γράμματα ή κρυφές χρεώσεις, με μηδενικό κόστος εγγραφής. Μόνο στην SIXT μπορείτε να βρείτε όλα τα παραπάνω.

Η SIXT προσφέρει τις ευέλικτες λύσεις, καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες:

·         Στις εταιρίες που θέλουν να μισθώσουν οχήματα για μικρό ή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

·         Στους Digital Nomads, που επιθυμούν να εργαστούν στην Ελλάδα, με στόχο να ανακαλύψουν τις ομορφιές της χώρας. Κατά αυτόν τον τρόπο έχουν τη δυνατότητα να μισθώσουν οποιοδήποτε όχημα επιθυμούν και για όσο χρονικό διάστημα μείνουν στην Ελλάδα.

·         Σε εκείνους που έχουν ξεπεράσει την ιδέα της ιδιοκτησίας ενός οχήματος και έχουν ήδη κατανοήσει τα οφέλη της ευελιξίας.

·         Στους Testers, δηλαδή εκείνους που επιθυμούν να δοκιμάσουν ένα γρήγορο, ένα sport ή ένα ηλεκτρικό όχημα. Με την SIXT όλα είναι ένα βήμα πιο κοντά.

·         Σε άτομα ή επιχειρήσεις που χρειάζονται ένα όχημα για επαγγελματική ή προσωπική χρήση.

·         Στις οικογένειες που μπορεί να χρειάζονται ένα δεύτερο όχημα, με ευελιξία λίγων μηνών.

·         Σε εσάς που μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, κάτι πιο flexible, κάτι πιο κοντά στα δικά σας μέτρα.

Η SIXT, με την πολυετή εμπειρία, προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες, καθώς και να εξαλείψει τους περιορισμούς που φέρει η ιδιοκτησία ενός αυτοκινήτου.

Εάν λοιπόν είστε ιδιώτης και ψάχνετε ένα αυτοκίνητο για περιορισμένη χρονική διάρκεια ή επιθυμείτε τα στελέχη της εταιρείας σας να απολαμβάνουν μοναδικές υπηρεσίες leasing 24/7, τότε η SIXT αποτελεί μονόδρομο με τις ευέλικτες λύσεις μίσθωσης, χωρίς πολύπλοκη γραφειοκρατία και χρονοβόρες διαδικασίες. Με την SIXT δεν οδηγείς ποτέ μόνος!

FIAT 500 1.0 Hybrid 70 PS

Το FIAT 500 είναι μικρό, με στυλ και προσφέρεται σε 3θυρο hatchback ή Cabrio αμάξωμα, ενώ διατίθεται αποκλειστικά με ήπια υβριδικό σύστημα 12V με τον σύγχρονο 3κύλινδρο 1.000άρη FireFly, και αποδίδει 70 ίππους και 92 Nm. Συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο σασμάν έξι ταχυτήτων και, χάρη στις προδιαγραφές του, προσφέρει ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και ελεύθερη καθημερινή πρόσβαση στον δακτύλιο. Συνδυάζει στυλ και οικονομία.

Renault Arkana

Το Renault Arkana διακρίνεται για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του, με ένα σπορ και δυναμικό εξωτερικό, που περιλαμβάνει στιλιστικές λεπτομέρειες καθιστώντας το ξεχωριστό στην κατηγορία των μικρών SUV.  Πρόκειται για ένα βενζινοκίνητο hybrid και ιδιαίτερα οικονομικό όχημα. Κινείται εύκολα στην πόλη αλλά ενδείκνυται και για μεγάλα ταξίδια, εκπέμποντας χαμηλούς ρύπους.

FIAT Doblo Cargo XL 1.5 102 PS

Το leasing απευθύνεται σε όλους, με την SIXT να προσφέρει ό,τι χρειάζεται ο επαγγελματίας του μέλλοντος. Το compact van της ιταλικής εταιρείας αποτελεί μία από τις πιο ολοκληρωμένες και νεότερες προτάσεις της κατηγορίας, και φέρει τεχνολογία που συμβαδίζει με την εποχή. Κάτω από το καπό του ευέλικτου van υπάρχει ένας προηγμένος πετρελαιοκινητήρας 1,5 λίτρων που ξεχωρίζει για την γραμμική του απόδοση και την μικρή κατανάλωση καυσίμου. Το πιο εργονομικό van, που μπορεί να σας προσφέρει άνεση, ευελιξία και στυλ.

Εάν θέλετε και εσείς να ζήσετε το ταξίδι της SIXT, μπορείτε να επισκεφτείτε το φυσικό κατάστημα της SIXT στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Σαλαμίνος 2, να επισκεφτείτε το website leasing.sixt.gr, ή να καλέσετε στο 2310 527 528 για να διαμορφώσετε την δική σας προσφορά.