Το σενάριο ότι η τελική φάση του Champions League θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα γίνεται ολοένα και πιο συγκεκριμένο, ακόμα κι αν η απόφαση θα ληφθεί στις 17 Ιουνίου, όταν η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA θα συνεδριάσει στη Νιόν.
Η τελευταία επιβεβαίωση των φημών σχετικά με αυτό το θέμα δημοσιεύτηκε από τη γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία δίνει ως τετελεσμένη την επιλογή της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας για final-8 στην πορτογαλική πρωτεύουσα, προκειμένου να αναδειχθεί ο νικητής του διάσημου διασυλλογικού τίτλου.
Οι άλλες δύο έδρες για την αντικατάσταση της Κωνσταντινούπολης, στην οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί ο τελικός, είναι η Μόσχα και η Φρανκφούρτη, με τη ρωσική πρωτεύουσα να αποκλείεται λόγω της δύσκολης υγειονομικής κατάστασης μετά την πανδημία.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.











