Skip to main content

«A Man Called Otto»: Ο Τομ Χανκς μίλησε για τη συνεργασία με τον γιο του

Η ταινία που βασίζεται στη νουβέλα του Φρέντρικ Μπάκμαν «A Man Called Ove» θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου.

Σε μια ειδική παρουσίαση της ταινίας «A Man Called Otto» στη Νέα Υόρκη, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής Τομ Χανκς ήταν εκεί μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον και τον μικρότερο γιο τους, Τρούμαν, ο οποίος συμμετέχει στην ταινία υποδυόμενος τον πρωταγωνιστή σε νεότερη ηλικία.

«Χωρίς αμφιβολία, είναι ξεχωριστό, ξέρετε, του άλλαζα τις πάνες!», είπε ο Χανκς στο People. «Αλλά το ξεπερνάς αμέσως, γιατί πρέπει να παίξεις, να πετύχεις τον στόχο σου». Ενώ παράλληλα εξήγησε ότι «του δόθηκε ο ρόλος για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Μοιάζουμε πολύ!». Για εκείνους που τον κατηγορούν ότι προωθεί την καριέρα των παιδιών του με αφορμή τη συμμετοχή του Τρούμαν στην ταινία ο χολιγουντιανός σταρ απάντησε μέσω του ΕΤ : «Νομίζω ότι τα παιδιά μου είναι σαν τους καλλιτέχνες της Αναγέννησης. [Είναι] καλοί σε ό,τι επιλέγουν να γίνουν. Αλλά το ερώτημα είναι, μπορείς να το κάνεις και να έχει διάρκεια; Πρέπει να έχεις πάθος, πρέπει να έχεις ενέργεια».

Υπενθυμίζεται ότι ο Χανκς έχει τέσσερα παιδιά, τα οποία ασχολούνται με την υποκριτική και τη μουσική. Η ταινία που βασίζεται στη νουβέλα του Φρέντρικ Μπάκμαν «A Man Called Ove» θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου.