Skip to main content

Πετσιάβας: Έναν αιώνα δίπλα στον άνθρωπο, πάντα στην ίδια φιλοσοφία

Η εταιρεία Πετσιάβας είναι μία από τις πιο ισχυρές και ιστορικές εταιρείες στην Ελλάδα. Για σχεδόν 100 χρόνια από την ίδρυσή της, το 1920, στόχος και δέσμευσή της είναι να στέκεται δίπλα στον άνθρωπο ακολουθώντας πάντα την ίδια φιλοσοφία: σκληρή δουλειά, καινοτομία και αποτελεσματικότητα σε όλους τους τομείς που ειδικεύεται. 

Η Πετσιάβας A.E. λειτουργεί στην υπηρεσία του ανθρώπου θέτοντας ως πρωταρχικό της ρόλο τη συνεχή μέριμνα και φροντίδα για την καλή ζωή και ευημερία προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, φιλοσοφία που και η τρίτη γενιά διοίκησης της Πετσιάβας Α.Ε., συνεχίζοντας την παράδοση και εκσυγχρονίζοντας την εταιρεία στα εμπορικά δεδομένα και τις απαιτήσεις της εποχής, αναπτύσσει με μια πολυσχιδή δραστηριότητα επικεντρώνοντας τις τελευταίες δεκαετίες στον χώρο της υγείας.

Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται με επιτυχία σε τρεις κύριους τομείς: Φαρμακευτικά & Προϊόντα Υγείας, Καταναλωτικά Προϊόντα, Χημικά & Πλαστικά. Στον τομέα του Φαρμάκου & των Προϊόντων Υγείας παράγει και διανέμει στην ελληνική αγορά φάρμακα με την επωνυμία της εταιρείας αλλά και για λογαριασμό τρίτων, πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή και σύμφωνα με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές.

Εισάγει και διακινεί προϊόντα OTC υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας καθώς και χειρουργικά και νοσοκομειακά είδη. 
Παράλληλα τη δραστηριότητα της εταιρείας συμπληρώνουν οι τομείς των 

  • Καταναλωτικών προϊόντων διαθέτοντας στην ελληνική αγορά εξαιρετικής ποιότητας είδη ένδυσης για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί
  • Χημικών πρώτων υλών και μηχανημάτων για την κλωστοϋφαντουργία, εργαστηριακό εξοπλισμό για τις βιομηχανίες χρωμάτων και πλαστικών, και
  • Πλαστικές πρώτες ύλες για τη βιομηχανία

Η ΠΕΤΣΙΑΒΑΣ Α.Ε. επιτυγχάνει πλήρη κάλυψη της ελληνικής αγοράς με το ιδιόκτητο κτήριο γραφείων – εργοστασίου – αποθηκών στην Κ. Κηφισιά, καθώς και το κτήριο γραφείων – αποθηκών στη Θεσσαλονίκη.  Επίσης, τα τελευταία χρόνια έχει παρουσία και στην Κύπρο μέσω της Petsiavas Cyprus Ltd.