Skip to main content

Sani Sensitive: Πλήρης σειρά προϊόντων ακράτειας, σχεδιασμένη με τη μοναδική φροντίδα της 100% ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ

Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε. αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες και πλέον εξελιγμένες βιομηχανίες στην Ευρώπη στον χώρο των προϊόντων ατομικής υγιεινής, διαθέτοντας ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο στην Αττική, συνολικής έκτασης 63.000 τ.μ. Με αδιάλειπτο επενδυτικό πλάνο από την ίδρυσή της και μέχρι σήμερα, παράγει τα προϊόντα της σε ιδιόκτητες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, ενώ παράλληλα εξάγει σε περισσότερες από 30 χώρες. 

Πίσω από κάθε προϊόν βρίσκονται χρόνια ερευνών, προσεκτικός σχεδιασμός και, πάνω απ’ όλα, υψηλή ποιότητα, με ανώτερες πρώτες ύλες και εξαιρετικά αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου.

Επενδύοντας σταθερά σε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, εξελιγμένα συστήματα ποιοτικού ελέγχου και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, ενσωματώνει την πλέον σύγχρονη τεχνολογία, αλλά και πολύτιμη τεχνική εμπειρία στην κατηγορία της. 

Μία από τις πρόσφατες επενδύσεις της αφορά σε νέο μηχανολογικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής για την παραγωγή pants (πάνας-βρακάκι) ακράτειας. Δεν είναι τυχαίο ότι η ΜΕΓΑ εγκατέστησε την πρώτη μηχανή στην Ελλάδα για την παραγωγή των Sani Pants και Sani Pants Night Sensitive. Μέσα στο 2017, τοποθετείται ήδη 2η μηχανή παραγωγής pants, για να εξυπηρετήσει τους αυξανόμενους όγκους πώλησης του προϊόντος τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Sani Sensitive – Πλήρης σειρά προϊόντων ακράτειας

Η σειρά προϊόντων ακράτειας Sani Sensitive περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων για την κάλυψη κάθε περίπτωσης, όπως:

  • επιθέματα ελαφράς ακράτειας – Sani Lady Sensitive
  • ελαστικά εσώρουχα ενηλίκων – Sani Pants & Sani Pants Night με 20% επιπλέον απορροφητικότητα
  • ανοιχτές πάνες ακράτειας – Sani briefs
  • υποσέντονα – Sani bedpads
  • υγρά μαντίλια καθαρισμού – Sani Fresh 
  • ενισχυτικά επιθέματα απορροφητικότητας – Sani maximizers

​Sani Sensitive. Απορροφητικότητα αλλά και φιλική προστασία για το δέρμα

Ένας βασικός παράγοντας στην αξιολόγηση και επιλογή μάρκας στην κατηγορία pants ακράτειας αφορά στην απορροφητικότητα, καθώς και στη φιλικότητα στο δέρμα. H φιλική προστασία και η αποφυγή ερεθισμών είναι ιδιαίτερα σημαντική για την κατηγορία, λόγω πολύωρης και καθημερινής χρήσης των προϊόντων ακράτειας.

Η ΜΕΓΑ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διερεύνηση των αναγκών του δέρματος, ειδικότερα στην Ελλάδα. Έτσι, πραγματοποίησε σειρά ερευνών καταναλωτών και για την κατηγορία pants ακράτειας, όπου διαπίστωσε, μεταξύ άλλων, τις ιδιαίτερες ανάγκες λόγω κλιματικών συνθηκών στη χώρα μας (πιο ζεστό κλίμα άρα και μεγαλύτερη εφίδρωση), αλλά και τις ιδιαιτερότητες στον τρόπο ζωής και συνήθειες των Ελλήνων (ενεργή συμμετοχή στην οικογένεια ακόμα και σε μεγαλύτερες ηλικίες, όπως για παράδειγμα η φροντίδα εγγονιών κ.λπ.).

Διακρίνοντας, παράλληλα, την αδιαμφισβήτητη ανάγκη για προστασία χωρίς ερεθισμούς και την τάση για επιλογή υλικών πιο φιλικών προς το δέρμα, η ΜΕΓΑ σχεδίασε τη σειρά προϊόντων ακράτειας Sani Sensitive, φροντίζοντας να συνδυάζουν και υψηλή αποτελεσματικότητα αλλά και sensitive φροντίδα για το δέρμα. Αυτό αποτελεί μία μοναδική καινοτομία στην κατηγορία, καθώς τα Sani αποτελούν τη μοναδική «sensitive» σειρά προϊόντων ακράτειας.

Τεχνολογία Anti-ODOUR

Πρόσφατα, η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ ενσωμάτωσε μια ακόμα καινοτόμο τεχνολογία στη σειρά προϊόντων Sani Sensitive. H απελευθέρωση δυσάρεστων οσμών αποτελεί μια υπαρκτή ανησυχία για όλους τους χρήστες προϊόντων ακράτειας, κινητικούς και μη, αλλά και για τους φροντιστές τους. Σε αυτή την ανάγκη η ΜΕΓΑ απαντά με την τεχνολογία Anti-ODOUR, που εξασφαλίζει αποτελεσματικό περιορισμό των οσμών έως και 8 ώρες, πιστοποιημένο από έρευνες και μετρήσεις των εξειδικευμένων εργαστηρίων Οlfasense, στη Γερμανία. 

Δίπλα στην ώριμη ηλικία

Η σειρά προϊόντων φροντίδας Sani Sensitive με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, σε μια εποχή που η οικονομική κρίση δημιουργεί αυξανόμενες κοινωνικές ανάγκες, στηρίζουν την ώριμη ηλικία με ποικίλες δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα:  

  • Τα Sani μέσα από την ενέργεια «Γράμμα στη Νέα Γενιά» έστρεψαν τα φώτα σε ανθρώπους ώριμης ηλικίας, ζητώντας τους να ανοίξουν την καρδιά τους και να γράψουν τη συμβουλή τους προς τη νέα γενιά σε μια καρτποστάλ, αποτελώντας μια ανεκτίμητη κληρονομιά για τους νέους της χώρας μας. Παράλληλα, τα Sani, προσέφεραν συνολικά 25.000 γεύματα σε άπορους ηλικιωμένους του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. 
  • Tα Sani υποστήριξαν το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αθηναίων μέσα από την προσφορά προϊόντων προσωπικής φροντίδας σε άτομα της τρίτης ηλικίας που δεν αυτοεξυπηρετούνται πλήρως και με προτεραιότητα αυτούς που ζουν μόνοι τους.
  • Tα Sani σε συνεργασία με την Καρέλλειο Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, πραγματοποιούν τα τελευταία 2 χρόνια μεγάλη πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για την Άνοια, σε 25 πόλεις και ακριτικά νησιά της Ελλάδας, υλοποιώντας δωρεάν τεστ μνήμης. 
  • Επίσης, στο πλαίσιο της ενεργούς γήρανσης, πραγματοποίησαν επί δύο συναπτά έτη (2015-2016) τα βιωματικά θεατρικά εργαστήρια με σκηνές από τον ελληνικό κινηματογράφο, σε συνεργασία με τις Λέσχες Φιλίας και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Τα Sani Sensitive βρίσκονται συστηματικά δίπλα στην ώριμη ηλικία, τόσο μέσω των καινοτόμων προϊόντων της σειράς όσο και μέσα από την υλοποίηση κοινωνικών δράσεων με μεγάλη ευαισθησία, ενισχύοντας σημαντικά τα μερίδιά τους.

Sani Sensitive. Η ελληνική πρόταση στα προϊόντα ακράτειας, σχεδιασμένη με μοναδικό σεβασμό στο δέρμα.