Σε χρονικό διάστημα μικρότερο της μίας ώρας, οριοθετήθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε περίπου στις 10 τη νύχτα σε χαμηλή βλάστηση (καλάμια εντός ρεματιάς) στην Κερατέα Αττικής, χωρίς να κινδυνεύουν οικίες και υποδομές.
Η κινητοποίηση των Πυροσβεστικών Δυνάμεων ήταν άμεση με 73 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρων της 1ης ΕΜΟΔΕ και 31 οχήματα καθώς και μεγάλο αριθμός Εθελοντών και υδροφόρων της Περιφέρειας Αττικής, να ρίχνονται στην μάχη.
Καθ όλη τη διάρκεια της εξέλιξης της πυρκαγιάς το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ελάμβανε εικόνα από drone σε πραγματικό χρόνο.
Με εντολή Αρχηγού ΠΣ στην πυρκαγιά μεταβαίνει κλιμακιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού για τη διερεύνηση των αιτιών της.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












