Skip to main content

Βρετανία: Αγόρι 3 ετών τραυματίστηκε σοβαρά από επίθεση κροκόδειλου σε ζωολογικό κήπο

Πηγή: Facebook@Johnson’s of Old Hurst

Συνελήφθη ένας 30χρονος

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ένα αγόρι τριών ετών τραυματίστηκε σοβαρά όταν αφέθηκε εσκεμμένα κοντά σε λίμνη με κροκόδειλους σε ζωολογικό κήπο του Κέιμπριτζσιρ. Το παιδί δέχθηκε επίθεση από τουλάχιστον έναν κροκόδειλο.

Για το περιστατικό συνελήφθη ένας 30χρονος από το Νόρφολκ, με την υποψία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Έχει ωστόσο αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφού κρίθηκε ότι δεν ήταν σε θέση να καταθέσει. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το αγόρι εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε κρίσιμη πλην σταθερή κατάσταση.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη στον ζωολογικό κήπο Johnson’s of Old Hurst. Οι αστυνομικές αρχές κλήθηκαν στον ζωολογικό κήπο στις 1:24 μ.μ. από την υπηρεσία πρώτων βοηθειών με την αναφορά ότι ένα παιδί είχε υποστεί σοβαρά τραύματα.

Το αγόρι απεγκλωβίστηκε από τον χώρο των κροκοδείλων από το προσωπικό του ζωολογικού κήπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επιτόπου.

Η αστυνομία είχε ανακοινώσει την Πέμπτη ότι το παιδί υπέστη σοβαρά τραύματα κατά τη διάρκεια του «συγκλονιστικού» αυτού περιστατικού.

Ο ζωολογικός κήπος Johnson’s φιλοξενεί περισσότερα από 100 ζώα, μεταξύ των οποίων κροκόδειλους, τίγρεις της Βεγγάλης, αφρικανικά λιοντάρια, και αρκούδες.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.