Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 10 το βράδυ της Τρίτης, στην γνωστή ντισκοτέκ Jacky.O, που βρίσκεται στη συμβολή των Μιχαλακοπούλου και Μέξη.
Έχουν ήδη σπεύσει η πυροσβεστική και η αστυνομία, αλλά και κλιμάκιο του ΤΕΕΜ (Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών).
Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η έκρηξη να σημειώθηκε λόγω μηχανισμού. Κάτοικοι υποστηρίζουν ότι είδαν άτομα να πετούν κάτι και να φεύγουν τρέχοντας. Συγκεκριμένα αναφορές ενοίκων της περιοχής κάνουν λόγο για 4 άτομα που πέταξαν κάτι προς το κτίριο που στεγάζεται η ντισκοτέκ και απομακρύνθηκαν τρέχοντας.
Καθώς το νυχτερινό μαγαζί ήταν κλειστό, δεν φέρεται να υπάρχουν τραυματισμοί. Ζημιές έχουν ωστόσο υποστεί αυτοκίνητα. Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν περαστικοί.