Skip to main content

Πάτρα: Συρμός του Προαστιακού συγκρούστηκε με ΙΧ – Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός

(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο οδηγός του αυτοκινήτου απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος έπειτα από επιχείρηση της Πυροσβεστικής και παρελήφθη από ασθενοφόρο του - Φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά

Τρένο του προαστιακού της Πάτρας συγκρούστηκε με αυτοκίνητο σε φυλασσόμενη διάβαση στην Πάτρα, στην περιοχή της Άνθειας, κοντά στο νέο λιμάνι.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος έπειτα από επιχείρηση της Πυροσβεστικής και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, διατηρούσε τις αισθήσεις του.

Σε ό,τι αφορά τους 10 επιβάτες του τρένου και το προσωπικό της αμαξοστοιχίας, είναι όλοι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με τη Hellenic Train.

Στο σημείο επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Ο συρμός του προαστιακού εκτελούσε το δρομολόγιο από τα Καμίνια προς τον σταθμό του Άγιου Ανδρέα της Πάτρας, ενώ λόγω της σύγκρουσης έχει διακοπεί η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα από τα Καμίνια, έως την περιοχή της Άνθειας.

Αυτήν την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απομάκρυνσης του οχήματος.

Σύμφωνα με τη Hellenic Train, «για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας, τα δρομολόγια στο συγκεκριμένο τμήμα θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία, ενώ αναμένονται καθυστερήσεις και στα υπόλοιπα δρομολόγια της εν λόγω γραμμής».

Αδιευκρίνιστες παραμένουν επί του παρόντος οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.

2ο ατύχημα στην ίδια διάβαση

Πρόκειται για την ίδια διάβαση όπου τον περασμένο Απρίλιο, μια γυναίκα πέρασε με το αυτοκίνητό της αφού είχαν κατέβει οι μπάρες, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τον Προαστιακό. Η γυναίκα είχε τραυματιστεί.

Εικόνες από το σημείο

(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)