Skip to main content

ΠΑΟΚ: Επίσημα στην Κοπεγχάγη ο Κοτάρσκι

(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Κροάτης κίπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στον δανέζικο σύλλογο, με τους Θεσσαλονικείς να βάζουν στα ταμεία τους 6 εκατομμύρια ευρώ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης την παραχώρηση του Ντομινίκ Κοτάρσκι στην Κοπεγχάγη.

Το deal θα φτάσει τα 6 εκατομμύρια ευρώ, με τον Κροάτη άσο να αποχωρεί έχοντας γράψει ιστορία κάτω από τα δοκάρια του ελληνικού συλλόγου.

Ο έμπειρος άσος μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, δήλωσε:

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η Κοπεγχάγη είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Σκανδιναβίας και αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου.

Παρακολουθώ τον σύλλογο και έχω δει πως παίζει με φιλοδοξία τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη και θα κάνω τα πάντα για να συνδράμω σε νέες επιτυχίες.

Είχα καλές συζητήσεις με τον σύλλογο και νιώθω ότι αυτό είναι το σωστό επόμενο βήμα για μένα. Τώρα ανυπομονώ να ξεκινήσω, να συναντήσω τους οπαδούς και να δείξω τι πρεσβεύω».

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, ανέφερε:

«Τρία χρόνια, 139 παιχνίδια, 49 clean sheets, αμέτρητες στιγμές, κρίσιμες αποκρούσεις, πρωταθλητής Ελλάδας.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ήρθε το καλοκαίρι του 2022 ως νεαρός, πολλά υποσχόμενος τερματοφύλακας και φεύγει ως πρωταθλητής και διεθνής.

Ντομ, σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στην ομάδα. Σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας σου».