Έπειτα από μια επιτυχημένη χειμερινή σεζόν που καθιέρωσε το GiO ως το απόλυτο spot για αυθεντική ιταλική κουζίνα και φινετσάτο περιβάλλον, ήρθε η ώρα να κάνει την καλοκαιρινή του «μετακόμιση» στην ατμοσφαιρική πισίνα του The Margi, για μια δροσερή αίσθηση καλοκαιριού.
Η κουζίνα του συνεχίζει να φέρει την υπογραφή του πολυβραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή –«Σεφ της Χρονιάς» στα FnL Awards 2025– που συνεργάζεται με το The Margi για πάνω από μια δεκαετία, ενώ στο γλυκό φινάλε, τη σκυτάλη παίρνει ο Μανώλης Στήθος, «Chef Pâtissier της Χρονιάς» στους Χρυσούς Σκούφους 2025, υπογραμμίζοντας την υψηλή σημασία που δίνει το GiO στο επιδόρπιο. Διαβάστε περισσότερα.