Το Vibo Bistrot της Γλυφάδας μας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να γευτούμε το παγωτό που έχει κατακτήσει διαδοχικά τη Σύρο, την Αθήνα και του οποίου η φήμη έχει πια ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας. Το φημισμένο Django Gelato, λοιπόν, και ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης του, Κωνσταντίνος Καρακατσάνης, έρχονται το Σάββατο 14 Ιουνίου, από τις 11:00 έως τις 18:00, στο αγαπημένο Bistro, για την εμπειρία του καλοκαιριού.
Με την αμιγώς φυσική του σύνθεση και την απαράμιλλη γεύση του, με τη χρήση αποκλειστικά φρέσκων και βιολογικών πρώτων υλών, το Django Gelato υπηρετεί την τέχνη του αυθεντικού παγωτού όπως κανείς άλλος σήμερα. Ξεκίνησε το ταξίδι του το 2005 στη Σύρο, αλλά η επανάσταση έγινε το 2017, όταν ο Κωνσταντίνος Καρακατσάνης πήρε την τολμηρή απόφαση να εγκαταλείψει πλήρως τα βιομηχανικά συστατικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα ταξίδι αυτοδιδασκαλίας και πειραματισμού που τον οδήγησε να δημιουργήσει το πρώτο εντελώς διαφανές εργαστήριο gelato στην Ελλάδα. Διαβάστε περισσότερα.