Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση ΝΔ για Καραμανλή: Στόχος τους να πέσει στα μαλακά – Όχι άλλη συγκάλυψη

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Μετά τον Τριαντόπουλο θέλουν να προχωρήσουν σε άλλη μια fast track Προανακριτική Επιτροπή», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Πυρά» κατά της Νέας Δημοκρατία εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την σημερινή κατάθεση της δικής της πρότασης για προανακριτική για τον πρώην υπουργό Κώστα Αχ. Καραμανλή.

«Στην αρχή τον καταχειροκροτούσαν, μετά τον επιβράβευσαν. Στη συνέχεια, μετά τα συλλαλητήρια, προσπαθούν να κοροϊδέψουν την ελληνική κοινωνία, αλλά κανείς δεν τρώει κουτόχορτο», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και προσθέτει: «Μετά τον Τριαντόπουλο θέλουν να προχωρήσουν σε άλλη μια fast track Προανακριτική Επιτροπή, αντισυνταγματική και παράνομη, με στόχο να πέσει στα μαλακά και ο Καραμανλής μόνο για πλημμέλημα. Η κοινωνία φωνάζει για το έγκλημα και τη συγκάλυψη και αυτοί έχουν κλειστά αυτιά».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επιμένει για δικαιοσύνη και αλήθεια και για διερεύνηση όλων των ευθυνών σε όσους εμπλέκονται, όσο ψηλά και αν βρίσκονται. Η κοινωνία απαιτεί οξυγόνο, όχι και άλλη συγκάλυψη», καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.