Skip to main content

Από τη Μεσσηνία στη Ζυρίχη: Ο μουσακάς κάνει pop-up στο Savoy

Γεύσεις Ελλάδας και αρώματα Μεσσηνίας ταξιδεύουν στην Ελβετία με το πρώτο pop-up event του Mandarin Oriental Savoy στη Ζυρίχη που θα αναδείξει τον πλούτο της ελληνικής γαστρονομίας φιλοξενώντας την κουζίνα του Oliviera.

Η κουζίνα του Oliviera αποτελεί έναν σύγχρονο ύμνο στην ελληνική γαστρονομία, δίνοντας έμφαση σε φρέσκες, εποχικές πρώτες ύλες που προέρχονται από ένα δίκτυο επιλεγμένων Ελλήνων παραγωγών. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, αυτή η οπτική της ελληνικής κουζίνας να ταξιδέψει και εκτός συνόρων και μάλιστα στη Ζυρίχη.

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino μεταφέρει τις πλούσιες, γεύσεις του βραβευμένου εστιατορίου Oliviera στη Ζυρίχη, όπου από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2025, το Savoy Brasserie & Bar του Mandarin Oriental Savoy, Zurich θα φιλοξενήσει μια exclusive γαστρονομική εμπειρία, επιμελημένη από τον Γάλλο Executive Chef Bertrand Valegeas και τον Executive Sous Chef Σπύρο Γεωργάκη. Οι δυο σεφ θα ταξιδέψουν στη Ζυρίχη και θα παρουσιάσουν ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού για μεσημεριανό και δείπνο, εμπνευσμένο από τις μαγευτικές ακτές του κόλπου του Ναυαρίνου. Διαβάστε περισσότερα.