Skip to main content

Super League: Αυλαία στα playoffs με σημαντικό ντέρμπι στη Τούμπα

(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα μονομαχήσουν για την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League, ενώ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θέλουν νίκη γοήτρου στο ΟΑΚΑ

Η έκτη και τελευταία αγωνιστική των play offs της Super League θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Κυριακή.

Η αυλαία κλείνει με δύο ντέρμπι, ένα πολύ σημαντικό αλλά κι ένα αδιάφορο, καθώς έχει κριθεί ο πρωταθλητής (Ολυμπιακός) και η δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, καταλήγoντας στον Παναθηναϊκό.

Στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ. Σε αυτό το ματς θα κριθεί η τρίτη θέση, που δίνει εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, εκτός και αν κατακτήσει το Κύπελλο ο ΟΦΗ. Τότε, τόσο ο τρίτος, όσο και ο τέταρτος θα ξεκινήσουν την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Οι γηπεδούχοι έχουν 55 βαθμούς, η Ένωση 53, οπότε ο ΠΑΟΚ τερματίζει τρίτος και με ισοπαλία, ενώ η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη.

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό σε ένα αδιάφορο βαθμολογικό ντέρμπι και για τους δύο. Το «τριφύλλι» ψάχνει την πρώτη νίκη φέτος απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν την πρόβα τζενεράλε τους πριν τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΟΦΗ, το ερχόμενο Σάββατο.

Tα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 20:00.