Skip to main content

Μπέντο: «Σκορ και θέαμα»

Σκορ και θέαμα είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στην αυριανή ρεβάνς των play off του Europa League με την Αρούκα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών ήταν ξεκάθαρος και τόνισε ότι περιμένει από τους παίκτες του να πετύχουν πολλά γκολ για να ικανοποιήσουν τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο.

Αναφερόμενος στο πρώτο ματς, ο έμπειρος προπονητής σχολίασε: «Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, εμείς θέλουμε να έχουμε το δικό μας χαρακτήρα. Δεν θα μείνουμε στο 1-0 και στο αυριανό ματς θα παίξουμε επιθετικά, σα να μην έχει γίνει το προηγούμενο παιχνίδι. Σκοπός μας είναι να βάλουμε πολλά γκολ».

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του είπε: «Όσο περνά ο καιρός τα πράγματα γίνονται καλύτερα, γνωρίζουμε μεταξύ μας. Καθώς περνούν οι ημέρες είμαστε όλο και σε καλύτερο δρόμο κι η δουλειά μας γίνεται όλο και καλύτερη».

Αφού επισήμανε ότι «πρώτος μας στόχος είναι η πρόκριση», στη συνέχεια υποστήριξε: «Οι παίκτες μας ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Περιμένουμε από την Αρούκα να παίξει πιο επιθετικά. Ο δικός μας στόχος είναι να παρουσιάσουμε ένα ωραίο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση και δεν έχουμε στόχο μόνο το αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση που του έγινε για τις αποχωρήσεις και την ενίσχυση της ομάδας ανέφερε: «Μιλάμε για την αποχώρηση του Τζίμι Ντουρμάζ και σε παίκτες που έχουν έρθει ή θα έρθουν. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε τη νίκη για το αυριανό ματς και το μυαλό μας δεν είναι καθόλου σε παίκτες που μπορεί να πάρουμε έως το τέλος Αυγούστου. Δουλεύουμε μόνο με αυτούς που έχουμε στην ομάδα».

Για το αν θα κάνει το ντεμπούτο του ο Μάρτινς, ο Μπέντο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο: «Είναι διαθέσιμος, προπονείται κανονικά μετά το πρώτο παιχνίδι με την Αρούκα ωστόσο θα πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις αύριο για το αν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι.»

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος τόνισε ότι το γεγονός ότι η ελληνική ομάδα είναι φαβορί δεν θα πρέπει να βαρύνει αυτόν και τους συμπαίκτες του: «Δε σκεφτόμαστε το ότι είμαστε φαβορί διότι σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι πρέπει να παίξεις καλά εάν θες να κερδίσεις. Πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, πρέπει να είμαστε εαυτός μας και να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας» ήταν τα λόγια του Ισπανού αμυντικού, ο οποίος ρωτήθηκε και για την δουλειά που κάνει ο Μπέντο. 

«Είναι εδώ πολύ λίγες μέρες αλλά η ομάδα δουλεύει πολύ καλά, η ένταση έχει αυξηθεί, δουλεύουμε πολύ για να προσαρμοστούμε και να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για το μέλλον», ήταν ηξ απάντησή του.