Skip to main content

Πολύ σκληρή για τη «βασίλισσα» η Βιγιαρεάλ

Τρεις ημέρες μετά το εντυπωσιακό 6-1 απέναντι στη Μαγιόρκα, η Ρεάλ Μαδρίτης απέτυχε να εκμεταλλευτεί σε δεύτερο συνεχή αγώνα την έδρα της παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία στη Βιγιαρεάλ, για την 7η ημέρα της La Liga.

Ήταν η δεύτερη απώλεια βαθμών για τους «μερένγκες» στο πρωτάθλημα και πρώτη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μετά το εκτός έδρας 3-3 με την Λεβάντε τη 2η αγωνιστική.

Η «βασίλισσα» έχασε ευκαιρίες και ζήτησε ένα πέναλτι στο πρώτο μέρος σε ανατροπή Νάτσο, όμως σπουδαίες στιγμές είχε και το «κίτρινο υποβρύχιο», με τον Κουρτουά να επεμβαίνει σωτήρια σε δύο περιπτώσεις.

Έστω και δύσκολα η Σεβίλη ξεπέρασε το εμπόδιο της Εσπανιόλ με 2-0, διατήρησε το αήττητο που έχει στη La Liga μετά από 7 αγωνιστικές (έχει ένα ματς λιγότερο) και πλησίασε στο -3 την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Από το 66΄ οι Ανδαλουσιάνοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ντιλέινι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, παρ΄ όλα αυτά δεν «ζορίστηκαν» ιδιαίτερα και στο φινάλε «κλείδωσαν» το «τρίποντο» με τον Μιρ στο 87΄, ο οποίος στο 70΄ είχε πάρει την θέση του σκόρερ του πρώτου τέρματος (13΄) των γηπεδούχων, Εν Νεσίρι.

Ήττα – σοκ με 0-1 γνώρισε η πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Μεντιθορόθα» της Βιτόρια από την ουραγό μέχρι αυτό το παιχνίδι Αλαβές, στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής.

Οι Βάσκοι του Χάβι Καγέχα μετρούσαν μέχρι σήμερα πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια (έχουν αγώνα λιγότερο), αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να φτάσουν σε μια ηχηρή επιτυχία απέναντι στους «ροχιμπλάνκος», που η αλήθεια είναι πώς είχαν παίξει με τη φωτιά και σε άλλα παιχνίδια φέτος, αλλά αυτή τη φορά… κάηκαν.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχασε την ευκαιρία να βρεθεί, προσωρινά έστω, στην κορυφή, τρεις ημέρες πριν το ντέρμπι στο «Σαν Σίρο» με την Μίλαν για το Champions League.

Το γκολ που έγραψε την ιστορία αυτού του αγώνα σημειώθηκε πολύ νωρίς στο παιχνίδι, συγκεκριμένα μόλις στο 4ο λεπτό και το σημείωσε ο Λαγκουάρδια από ασίστ του Ντουάρτε.