Skip to main content

Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Αθανασακόπουλος

Μετά τους Κουρμπέλη και Διούδη, ο Παναθηναϊκός έφτασε σε οριστική συμφωνία και με τον 18χρονο ταλαντούχο μέσο, Ανδρέα Αθανασακόπουλο, ο οποίος θα παραμείνει στο «τριφύλλι» γι΄ άλλα τρία χρόνια.

Το συμβόλαιο του νεαρού παίκτη με τους «πράσινους» τελείωνε το καλοκαίρι του 2020. Εδώ κι αρκετό καιρό οι δύο πλευρές συζητούσαν για την επέκταση της συνεργασίας τους και τελικά η «χρυσή τομή» βρέθηκε κι ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αθανασακόπουλος, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 27/11/2001 ήταν ο τελευταίος μαζί με τον Βαγιαννίδη εκ των όσων είχαν πρόταση στα χέρια τους από το περασμένο καλοκαίρι για να παραμείνουν στο σύλλογο. Μένει, πλέον, μόνο ο δεύτερος για να φανεί εάν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του ή, θα αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Στην τρέχουσα σεζόν ο Αθανασακόπουλος μετρά 16 συμμετοχές με 3 γκολ και 10 ασίστ με την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού. Πέρυσι έπαιξε και δύο φορές στην πρώτη ομάδα (απέναντι σε Ατρόμητο και Παναιτωλικό). Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, ως δεκάρι με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και ηγετικά χαρακτηριστικά.