Skip to main content

Μαρτίνς: Μας δικαιώνουν τα αποτελέσματα

Στην ποιότητα και την πληρότητα που έχει η ομάδα του στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μετά την εμφατική νίκη (3-0) επί του ΠΑΟΚ, που άνοιξε κι άλλο την «ψαλίδα» της διαφοράς από τους συνδιεκδικητές του τίτλου.

«Πραγματικά στα πρώτα 30 λεπτά ο ΠΑΟΚ με την αξία του μας δυσκόλεψε, βρήκα τα δυνατά μας σημεία και μας δυσκόλεψε. Απειλούσε ψηλά και ήταν τα λεπτά που θα μπορούσε να μας βλάψει», δήλωσε στην κάμερα της NOVA.

«Στη συνέχεια ανεβήκαμε και το παιχνίδι γύρισε υπέρ μας. Στο δεύτερο ήταν ισορροπημένο, εμείς είχαμε τον έλεγχο, ευκαιρίες είχαν και οι δυο. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αποτελεσματικός, εμείς εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το αν ήδη έχει κριθεί ο τίτλος, απάντησε πως «όχι, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Τα πράγματα είναι ανοικτά για όλους. Παίξαμε απέναντι στον άμεσο συνδιεκδικητή του τίτλου, παίξαμε πολύ σοβαρά. Όπως παίζουμε απέναντι σε κάθε ομάδα».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ποιότητα του συλλόγου του: «Έχουμε μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, που δικαιώνεται από τα αποτελέσματα. Είμαστε πλήρεις κι ακόμη όταν λείπει ο Α ή ο Β ποδοσφαιριστής έχουμε παίκτες να τους αντικαταστήσουμε. Έχουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα».