Skip to main content

Marion Cotillard: Το μήνυμα της Γαλλίδας σταρ για τον χωρισμό Pitt – Jolie

Δυο ημέρες μετά την είδηση ότι η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, για να λήξει τον γάμο της με τον Brad Pitt, με ανάρτησή της στο Instagram, η Marion Cotillard παρουσίασε τη δική της θέση, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την εγκυμοσύνη της.

Η 40χρονη Γαλλίδα σταρ, η οποία είναι ζευγάρι στη ζωή με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Guillaume Canet, με τον οποίο έχουν ήδη έναν γιο, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση.

«Αυτή θα είναι η πρώτη και μοναδική αντίδραση σε αυτά τα νέα, που ξέσπασαν πριν από 24 ώρες και παρέσυραν κι εμένα. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω πράγματα σαν αυτό, ούτε και να τα παίρνω σοβαρά, όμως, καθώς αυτή η κατάσταση εξελίσσεται ραγδαία και επηρεάζει ανθρώπους που αγαπώ, οφείλω να μιλήσω.

Πρώτα από όλα, πριν από πολλά χρόνια, γνώρισα τον άντρα της ζωής μου, πατέρα του γιου μας και του μωρού που περιμένουμε. Είναι η αγάπη μου, ο καλύτερός μου φίλος και ο μόνος που έχω ανάγκη. Κατά δεύτερον, σε όσους αναφέρουν ότι είμαι καταρρακωμένη να πω ότι είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ. Όλη αυτή η κατασκευασμένη συζήτηση είναι ενοχλητική. Και εύχομαι ταχεία ανάρρωση σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, καθώς και σε όλους που ρίχνουν το μίσος τους και βιάζονται να κριτικάρουν.

Εύχομαι η Angelina και ο Brad, τους οποίους σέβομαι βαθύτατα, να βρουν ειρήνη σε αυτήν την ταραγμένη στιγμή που βιώνουν» καταλήγει στην ανάρτηση της η Marion Cotillard.